Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Words and Pictures

Ordet versus billedet Læs mere
2014
Drama
111 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster Rakuten TV

I ’Words and Pictures’ underviser den udadvendte forfatter og digter, Jack Marcus, i engelsk på en privatskole i Maine.

Den seneste tid har han haft en svær skriveblokering, men snart ændrer underviserens tilværelse sig betragteligt. Skolen hyrer nemlig den fortabte, men dygtige newyorkerkunstner, Dina Delsanto, til at undervise i billedkunst, og der går ikke lang tid, før den charmerende Jack lægger mærke til sin stoiske, smukke kollega.

Alt imens han forsøger at kurtisere hende, påbegynder deres elever en konkurrence, der én gang for alle skal undersøge, hvad der er vigtigst: ordet eller billedet. Jack og Dina har dog vigtigere ting at tænke på, men gennem hinandens selskab kan de to fortabte sjæle måske finde en måde at bekæmpe deres indre dæmoner på.

Et billede siger mere end tusind ord, men pennen er stærkere end sværdet, og sådan kunne man blive ved. Det romantiske drama forsøger endegyldigt at konkludere, hvilken af de to ældgamle kommunikations- og kunstformer, der er vigtigst. Alsidige Clive Owen, der har rollen som engelsklæreren Jack, er kendt fra det romantiske drama Closer, science fiction-dystopien Children of Men og tegneseriefilmatiseringen Sin City.

Juliette Binoche er en af fransk films fremmeste skuespillerinder efter film som Kieslowskis Blå, Hanekes 'Skjult' (2005) og den Oscar-belønnede Den engelske patient. (copyright: kino.dk)

Rating star
3.2
/6
Brugerne
Rating star
3.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere romantiske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.