Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

X-kærester

Matthew McConaughey som ungkarl på glatis Læs mere
2009
Komedie
100 min
Kan streames på
Blockbuster SF Anytime Viaplay
'X-kærester' (Ghosts of Girlfriends Past) er en romantisk komedie med Jennifer Garner, Michael Douglas og Matthew McConaughey som ombejlet ungkarl, der konfronteres med alle sine tidligere forhold under et bryllup.

Stjernefotografen Connor Mead (Matthew McConaughey) er en notorisk skørtejæger og kronisk ungkarl, og han har dumpet talrige kvinder. Connors bror Paul er mere den romantiske type, og han skal snart giftes.

Connor skal være forlover, men han ødelægger den festlige stemning med sine hånende udtalelser om kærlighed og romantik. Det hjælper heller ikke, at brudepigen viser sig at være en af Connors vragede piger, ungdomskæresten Jenny (Jennifer Garner).

Forloveren er på vej til at ødelægge hele brylluppet, men så får han besøg af spøgelset af sin afdøde Onkel Wayne – manden, som Connor har modelleret sin livsstil efter.

Onkel Wayne (Michael Douglas) har en vigtig besked, og den bliver leveret i form af spøgelserne af Connors dumpede kærester – fra fortiden, nutiden og fremtiden – og de tager ham med på en morsom og afslørende rejse gennem et helt liv med kuldsejlede kærlighedsforhold.

'X-kærester' er instrueret af Mark Waters (Freaky Friday, Mean Girls).

Rating star
3.8
/6
Brugerne
Rating star
2.6
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Flere romantiske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.