Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

You, Me and Dupree

Tre er én for mange Læs mere
2006
Komedie
109 min
Kan streames på
iTunes SF Anytime Rakuten TV Blockbuster

Pludselig står han der med alle sine ejendele i en rygsæk og skal sove på sofaen et par dage, Randy Dupree. Molly og Carl er nygifte, men Dupree er Carls bedste ven, han har lige mistet sit arbejde og sin lejlighed, så hvad gør man ikke for vennerne.

Spørgsmålet er dog snarere, hvad Dupree ikke gør. Det kniber med jobsøgningen, og pludselig har han både ændret telefonsvareren, bestilt kabel-TV og inviteret til drengerøvsfest i dagligstuen.

Molly og Carl har fået en særpræget logerende, og det midlertidige bliver permanent. Især fordi Carl samtidig får en masse overarbejde hos svigerfar, der muligvis helst vil have, at han bruger så lidt tid som muligt med hans datter.

Kate Hudson og Matt Dillon spiller det nygifte par, der skal leve med Owen Wilson som meget tilbagelænet husven, mens Michael Douglas er den formidable svigerfar.

Rating star
3.3
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.