Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

You Only Die Twice

Fallback image

´You Only Die Twice´ er en dokumentarisk detektivthriller fuld af twists og overraskelser.

Den israelske dokumentarist Yair Lev opsøger en detektiv i håb om at afsløre den mand, der stjal Yairs bedstefars identitet under 2. verdenskrig. Denne person, hvis baggrund står hen i det uvisse, blev senere præsident for det jødiske samfund i Innsbruck, Østrig.

Under det nervepirrende detektivarbejde dukker udfordrende spørgsmål op: Hvorfor og hvordan kunne en mand tage en andens identitet? Var han nazist? Kapo? Oprulningen er fuld af overraskelser, der næsten ikke er til at bære.

Filmen er et besøg i det 20. århundredes mørke hjerte, men i sidste ende også et drama om overlevelse, samarbejde med fjenden – og en ekstraordinær kærlighedshistorie.

Ved hjælp af arkivdokumenter og afslørende breve og familiebilleder, der dukker op i skuffer, afsløres en skæbnehistorie af vild kaliber. Filmskaberen føres i sin hektiske søgen til bizarre steder og møder både bemærkelsesværdige og uhyggelige personer fra fortid og nutid.

Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.