Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

You Were Never Really Here

Drama med Joaquin Phoenix Læs mere
2018
Drama
90 min
Kan streames på
iTunes SF Anytime Blockbuster Rakuten TV Grand Hjemmebio

Dramaet 'You Were Never Really Here' handler om krigsveteranen Joe, der har smidt al frygt for smerte af sig, og nu lever af at opspore forsvundne piger.

Da en senators teenagedatter bliver kidnappet, hyres Joe til at opspore barnet, og missionen fører ham dybere og dybere ind i en korrupt og voldelig underverden, hvor resultatet enten er døden eller en vej tilbage til livet for Joe. 

'You Were Never Really Here' er instrueret af den kompromisløse Lynne Ramsay, der tidligere stod bag dramaet We Need to Talk About Kevin om en ekstremt dårlig mor-søn-binding.

Hendes nye film er i den grad en hyldest til en anden dyster film, nemlig 'Taxi Driver' fra 1976, der også handlede om et retfærdighedssøgende individ fanget i en verden af vold. 

Filmen er baseret på romanen med samme titel af Jonathan Ames, og i hovedrollen ses Joaquin Phoenix, som bl.a. har medvirket i det Oscar-vindende romantiske drama Hende.

Rating star
4.4
/6
Brugerne
Rating star
4.2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.