Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Youth

Alder og ungdom Læs mere
2016
Drama
124 min
Kan streames på
SF Anytime Grand Hjemmebio Blockbuster Amazon Prime

Filmen 'Youth' følger Fred og Mick, der har indlogeret sig på et kurhotel i Alperne.

Den aristokratiske Fred er pensioneret musiker, der har trukket sig tilbage efter et liv som dirigent og komponist. Mick er en amerikansk istruktør, der har taget sit filmhold med på slæb, og han er måske i gang med karrierens sidste værk.

Begge mænd kan se tilbage på en glorværdig karriere, imens de både betragter og kommenterer livet på kurbadsstedet med den erkendelse i baghovedet, at den bedste tid for længst er forbi. Da en britisk journalist ankommer, for at overtale Fred til en sidste koncert, har han allerede lagt fortiden bag sig.

’Youth’ har Michael Caine og Harvey Keitel i spidsen for begivenhederne på kurhotellet, der skifter mellem komedie, drama og en håndfuld andre stemninger sat i scene af Paolo Sorrentino, der stod bag den italienske Oscar-vinder, Den store skønhed.

Denne gang har Sorrentino hyret internationale skuespillere og flyttet handlingen til en isoleret verden, der kan minde om hverdagen i Thomas Manns berømte roman, 'Trolddomsbjerget'. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.6
/6
Brugerne
Rating star
4.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.