Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Yves Saint Laurent

Modeskaberens liv og karriere Læs mere
2014
Drama
101 min
Kan streames på
iTunes SF Anytime Blockbuster HBO Nordic Grand Hjemmebio

Filmen 'Yves Saint Laurent' handler om modeskaberen af sammen navn. Allerede som 21-årig er Yves Saint Laurent kendt i modebranchen som et vidunderbarn af en helt særlig støbning.

Da hans chef, Christian Dior, dør, overtager han derfor det ærefulde hverv som kunstnerisk chef for modehuset. Nu står han foran at skulle præsentere sin første haute couture-kollektion, der bliver modtaget med enorm succes, og samme dag møder han Pierre Bergé, som han forelsker sig hovedkulds i.

De to mænd er hinandens modsætninger, og hvor geniet Saint Laurent er plaget af usikkerhed og indre dæmoner, er Bergé trofast og et stabilt holdepunkt. Da de tre år senere etablerer virksomheden Yves Saint Laurent, står de over for en succes, som vil ændre modeverdenen for evigt.

'Yves Saint Laurent' er den første spillefilm om den franske designer, efter hele to dokumentarer i 2002 og en enkelt i 2009, og til efteråret kommer der endnu en spillefilm, ’Saint Laurent’, om modeikonet. (copyright: kino.dk)

Rating star
3.8
/6
Brugerne
Rating star
2.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.