Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Yvy Maraey

103 min
'Yvy Maraey – Land without evil' er historien om Andres, en hvid filminstruktør, der går i fodsporene på en svensk opdagelsesrejsende, Erland Nordenskiöld, der tog den samme rejse ind i Bolivias mest uvejsomme afkroge med filmkamera i 1911.

Nordenskiöld fandt et 100 procent oprindeligt folk, Guaraní-folket. Men Andres lufter en tvivl, som publikum kommer til at dele: Kan man opsøge et uspoleret folk uden at spolere dem? Trives deres kultur overhovedet i dag? Med sig har instruktøren guiden Yari, der selv er Guaraní.

De to rejsefæller er afhængige af hinanden, men forholder sig vidt forskelligt til de folk og udfordringer, de møder. Andres, der tager den billedskønne rejse ind Gran Chaco National Park, spilles af instruktøren selv.

Juan Carlos Valdivia siger om 'Yvy Maraey', at den er 'en balancegang mellem dokumentar, fiktion og performance. Det handler mindre om at observere en fremmed kultur end om selv at blive betragtet og udfrittet om vores identitetsforståelse – i et land, der prøver at skabe et tværkulturelt samfund midt i en rivende social, politisk og historisk forandringsproces.'
Rating star
1.5
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.