Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Zombieland: Double Tap

Gyser-komediens opfølger Læs mere
2019
Action
99 min
Kan streames på
Amazon Prime SF Anytime Blockbuster Rakuten TV iTunes Viaplay

Gyserkomedien ’Zombieland: Double Tap’ er en fortsættelse til den 10 år ældre Zombieland.

Nu vender de fire venner tilbage i deres fortsatte forsøg på at overleve, efter de levende døde har indtaget Jorden i en nu postapokalyptisk verden.

I denne ombæring forbliver det dog ikke ved zombie-dræberne Columbus, Tallahasse, Wichita og Little Rock. For på deres vej gennem det øde USA støder de også på andre overlevende, der således slutter sig til de fire og deres lille umage familie.

De overlevende må kæmpe mod helt nyudviklede zombier, der vil dem til livs i tide og utide. Men heldigvis er flokken godt rustet til at dræbe de hurtige kadavere med diverse opfindsomme våben.

'Zombieland: Double Tap' har humoren i højsædet, når det går vildt for sig - både på de støvede veje og helt ind i det forladte Hvide Hus.

Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Emma Stone og Abigail Breslin spiller igen deres respektive roller fra etteren, mens Ruben Fleischer igen instruerer. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.4
/6
Brugerne
Rating star
3.7
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Flere gyserfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.