Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Zoolander 2

Gensyn med Blue Steel Læs mere
2016
Komedie
104 min
Kan streames på
Viaplay SF Anytime Google Play Rakuten TV Blockbuster

I 'Zoolander 2' vender Derek Zoolander og Hansel tilbage til modelverdenen efter 15 års fravær.

Datidens to store mandlige modeller må nu indse, at modebranchen har ændret sig siden sidst, og at nutidens modeller og designere forholder sig til mode med en kløgtig distance, hvilket aldrig har været Derek og Hansels stærke side.

Til gengæld ved Zoolander alt om sit eget signatur look - det ikoniske Blue Steel, der er blevet koblet sammen med en række kendis-mord. Nu må de to modeller rejse til Rom sammen med en lækker agent fra Interpols Global Fashion Division og opklare mysteriet samt gøre comeback på catwalken.

Komedien 'Zoolander 2' er opfølgeren til Zoolander fra 2001, der også havde Ben Stiller og Owen Wilson i rollerne som de really, really, ridiculously good looking modeller, Derek Zoolander og Hansel. Stiller har endnu engang instrueret, mens flere af de oprindelige birolle-skuespillere vender tilbage i selskab med et hav af prominente gæsteroller. (copyright: kino.dk)

Rating star
3.6
/6
Brugerne
Rating star
3.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.