Gå til hovedindhold
Sponsoreret

Sponsoreret indhold:

Vi udpeger her 10 film hos Blockbuster.dk, som du kan lune dig med på de kolde efterårsdage. 

Vi har fundet noget til enhver smag, hvad end du leder efter film til hele familien, Oscar-værker, spændende dramaer, noget at grine af eller et godt gys.

The Peanut Butter Falcon

Den 22-årige Zak, der er født med Downs syndrom, har en drøm om at blive professionel wrestler. Derfor stikker han af fra sin institution.

På vejen møder han bl.a. Tyler, der modvilligt tager Zak under sine vinger, og det bliver starten på et uventet venskab og en livsændrende rejse for dem begge.

I det skønne feel good drama får Zak Gottsagen sin spillefilmsdebut som Zak, mens Tyler spilles af Shia LaBeouf overfor bl.a. Dakota Johnson, kendt fra ’Fifty Shades of Grey’.

The Peanut Butter Falcon kan ses på Blockbuster.dk her.

Kaptajn Sabeltand og den magiske diamant

Så er der animationseventyr for hele familien!

Drengen Pinky og hans bedste veninde Veronica drager til søs med piraten Sabeltand. De er på jagt efter en sagnomspunden diamant, der kan opfylde ønsker.

Men de er ikke de eneste, der leder efter diamanten – både en ond troldmand, en vampyr, en abehær og en manipulerende dronning er på sporet.

Se Kaptajn Sabeltand og den magiske diamant på Blockbuster.dk her.
 

Dark Waters

Den Oscar-nominerede filmskaber Todd Hayne (Far from Heaven, I’m Not Here og Carol) skildrer den virkelige og skræmmende historie om et kemi-firmas forurening af drikkevandet i West Virginia.

Mark Ruffalo (’Zodiac’, Hulk i ’The Avengers’) spiller advokaten Robert Bilott, der tager den ulige kamp op med gigant-firmaet DuPont Chemicals og deres produktion af Tefal.

Han erfarer hurtigt, at firmaet vil gå meget langt for at stoppe ham, og snart frygter han for sin egen og familiens sikkerhed.

Se Dark Waters på Blockbuster.dk her.

 

Kød & blod

Den danske mafia-film 'Kød & blod' fortæller historien om den 17-årige Ida, der efter sin mors død, ender i huset hos sin tante.

Familien styres af tanten Bodil med tre voksne sønner, som forsørger sig gennem kriminalitet, og snart bliver Ida en del af denne mørke underverden. Kan hun undslippe?

Sidse Babett Knudsen er tilbage i dansk film i rollen som den både hjertelige, men også benhårde matriark, Bodil.

Se Kød & blod på Blockbuster.dk her.

Pelle Haleløs

Den tidløse svenske klassiker for de mindste, ’Pelle Haleløs’, har fået en moderne overhaling i en ny flot animationsfilm.

Den haleløse kat Pelle forvilder sig en dag væk fra sit trygge hjem på landet og ender i storbyen, hvor et eventyr med både nye, gode venskaber, men også farlige trusler venter.

Pelle Haleløs kan ses på Blockbuster.dk her.

Underwater

Så er der dømt undervands-gys! Så hvis du godt kan lide sø-uhygge og monstre, så bør ’Underwater’ være din næste film.

Kirsten Stewart spiller Norah Price, der arbejder for et dybhavsboringsfirma. Da deres undervandsbase rammes af et mystisk jordskælv, må en gruppe kæmpe for overlevelse – men der venter flere farer ude i den mørke havbund.

Underwater kan streames på Blockbuster.dk her.

Blokhavn

Satiregruppen Gigis står bag den forfriskende danske animationsfilm ’Blokhavn’.

Ali og hans fem venner må kaste sig ind i en storstilet aktion for at redde deres skole, og alt de har kært, da kommunen truer med at lukke den.

’Blokhavn’ viser en anden side af ghettoen og byder på grænseoverskridende humor, som kun tidligere er set i dansk regi hos Anders Matthesen i ’Terkel i Knibe’ og ’Ternet Ninja’.

Blokhavn kan købes på Blockbuster.dk nu – og lejes fra 2. november.

Little Women

Den litterære klassiker, ’Little Women’ fra 1868, er, i hænderne på den nytænkende filmskaber Greta Gerwig, blevet til en film, der fortæller lige så meget om det moderne menneske som om tiden, hvor bogen blev skrevet i.

Historien følger søstrene Jo, Meg, Amy og Beth March, der alle fire går vidt forskellige veje med deres liv. Mens Jo er ved at skrive sin nye bog, reflekterer hun over sin historie og det at være kvinde og menneske.

’Little Women’ fik syv Oscar-nomineringer og har en imponerende rolleliste med bl.a. Saoirse Ronan, Florence Pugh, Timothée Chalamet og Emma Watson.

Little Women kan streames på Blockbuster.dk her.

Jexi

Phil lider af svær telefonafhængighed, og uden venner og et kærlighedsliv. Det bliver umiddelbart kun værre, da han får sin nye mobil, Jexi, der viser sig at have sin egen personlighed.

Men i takt med, at Jexi faktisk hjælper Phil med at få et liv via gode råd, bliver den også jaloux – og begynder nu at ødelægge alt den succes som Phil har fået i sit liv.

Den romantiske komedie har Adam Devine i hovedrollen, mens mændene bag tidligere har skrevet nyklassikeren ’Tømmermænd i Las Vegas’.

Jexi kan streames på Blockbuster.dk her.

The Secret Garden

Savner du Harry Potter? Så bør du tjekke fantasyfilmen ‘The Secret Garden’ ud. Den er baseret på den britiske bog af samme navn, og fortæller historien om 10-årige Mary Lennox.

Da Marys rige forældre pludselig dør, bliver hun sendt til England for at bo hos sin onkel. På stedet begynder hun at forstå sin families mange hemmeligheder, og sammen med sin syge fætter finder hun en skjult, magisk have, der vil ændre deres liv for altid.

Colin Firth og Julie Waters medvirker i filmen, der er produceret af folkene bag ’Harry Potter’ og ’Paddington’.

Se The Secret Garden på Blockbuster.dk nu.

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.