Gå til hovedindhold

10 film du skal se i juni

Fra dansk succes-gys og buddy-komedie til stjernebesat action-basker

Skrevet af StreamingGuide


En ny måned betyder nye film på diverse streamingtjenester. Men med rækken af nye film, kommer også den svære opgave at skulle vælge hvilke titler, man skal kaste sig over i hjemmebiografen.

Vi har her forsøgt at gøre lidt af arbejdet for dig ved at pege på 10 film, der alle lander på streaming i juni måned. Det betyder alt fra gysende grumme danske film til Marvel-stjerner for fuld action og animationsjov for hele familien.

Vi har samlet en liste med de 10 film på streaming, du skal se i juni måned:

speaknoevil_0_0 (1).jpg
Nordisk Film

Speak No Evil

Instruktør Christian Tafdrup har udtalt, at hans mål med 'Speak No Evil' var at skabe "Danmarks mest ubehagelige film", og anmelderne var da også vilde med resultatet.

Filmen handler om en dansk familie bestående af Bjørn, Louise og datteren Agnes, der bliver venner med et hollandsk par, da de er på ferie i Toscana. Tilbage i Danmark får familien en invitation til at besøge parrets hollandske landsted, hvilket de vælger at takke ja til. Men lige så snart de ankommer, er hyggen fra Italien væk.

I stedet bliver danskerne udsat for en intensiverende, grænseoverskridende opførsel. Men tør de sige fra og ødelægge den gode stemning? Og er det i virkelighed dem, som er galt på den?

'Speak No Evil' kan købes fra den 2. juni og lejes fra den 23. juni på Blockbuster.dk.

South Park: The Streaming Wars
Paramount+

South Park: The Streaming Wars

I 'South Park: The Streaming Wars' er Cartman og hans mor rygende uenige. De kæmper nemlig om, hvem der har ret - det alt imens en episk konflikt udfolder sig og truer selve South Parks eksistens!

I år fejrer South Park-serien desuden sit 25-års jubilæum (!). Den satiriske serie blev lanceret den 13. august tilbage i 1997. Her gælder det dog en film med de elskede karakterer.

Medskaberne af 'South Park' - Trey Parker og Matt Stone - fungerer som executive producere på 'South Park: The Streaming Wars'. Selve serien 'South Park' er desuden blevet fornyet på Comedy Central helt frem til 2027.

Se 'South Park: The Streaming Wars' på Paramount+ fra den 2. juni.

Fire Island
Searchlight Pictures

Fire Island

Den romantiske komedie 'Fire Island' handler om et par bedste venner, der plalægger en ugelang og legendarisk sommerferie.

Det hele kommer til at gå ned med hjælp fra bl.a. billig rosé samt en gruppe øvrige og umage venner.

Filmens historie bygger delvist på Jane Austens klassiske 'Stolthed og fordom', men sat en moderne ramme med en undersøgelse af queerness og romantik.

'Fire Island' kan ses fra den 3. juni på Disney+.

The Forever Purge
Universal Pictures

The Forever Purge

'The Forever Purge' er den femte film i gyserserien, der vedrører en årlig begivenhed, hvor al kriminalitet, inklusiv mord, er tilladt i 12 timer.

I 2048 er den årlige udrensning kørt helt af sporet og i stedet for blot en enkelt dag, vil volden nu ingen ende tage. USA er blevet det vilde vesten. Ægteparret Adela og Juan vil derfor flygte til Mexico, og undervejs må de slå sig sammen med en kvægfamilie for at overleve.

'The Forever Purge' følger efter The Purge, som introducerede "Udrensningen", som herefter er vokset i omfang og scope film efter film til bl.a. The Purge: Election Year og forhistorien i The First Purge samt en tv-serie på to sæsoner.

'The Forever Purge' kan streames uden ekstra omkostninger på Viaplay fra den 3. juni.

Sing 2
UIP

Syng 2

Animationsfilmen 'Syng 2' er efterfølgeren til Syng om de talentfulde dyr, der stiller op til en sangkonkurrence.

Den altid optimistiske koala Buster Moon og hans stjernespækkede musicaltrup er i gang med forberedelserne til deres mest ekstravagante show nogensinde. De skal nemlig opsætte en musical i Crystal Tower teatret i den berømte by Redshore City.

Det har de fået lov til af Crystal Entertainments nådesløse chef, ulven Jimmy Crystal, på én betingelse: De skal forsøge at overtale verdens mest afsondrede rockstjerne til at medvirke.

Hvis ikke det lykkedes, er Buster Moon og vennerne i store problemer med ulven. Derfor må de sætte alle kræfter ind på at holde deres løfte og samtidig sørge for, at deres musical bliver den bedste, Jimmy Crystal nogensinde har set.

'Syng 2' kan købes fra den 6. juni og lejes fra den 20. juni på Blockbuster.dk

spiderhead.jpg
Netflix

Spiderhead

Netflix er klar med sin næste stjernespækkede action-basker i 'Spiderhead', der foregår i en nær fremtid, hvor fængselsindsatte kan forkorte deres dom ved at melde sig som forsøgskaniner i kliniske undersøgelser.

En fange begynder dog at sætte spørgsmålstegn ved hele sin virkelighed, da han tester et følelseskontrollerende stof, som kan generere specifikke følelser.

Hollywood-stjernerne Chris Hemsworth og Miles Teller, der netop nu er biografaktuel i Top Gun: Maverick, står øverst på rollelisten.

Se 'Spiderhead' på Netflix fra den 17. juni.

CHA-CHA-REAL-SMOOTH-750x400.jpg
Apple TV+

Cha Cha Real Smooth

Dakota Johnson spiller en ung mor i vinderen af publikumsprisen ved dette års Sundance Film Festival.

Instruktør, manuskriptforfatter og den anden hovedrolleindehavner Cooper Raiff er i 'Cha Cha Real Smooth' den netop færdiguddannede Andrew, der nu sidder fast i livet hjemme ved sin familie.

Andrew er begyndt at arbejde som "fest-starter", da han møder Domino. Snart begynder et helt unikt venskab mellem Andrew og Domino samt hendes teenagedatter.

'Cha Cha Real Smooth' kan streames fra den 17. juni på Apple TV+.

Klienten
Scandinavian Film

Klienten

Krimi-makkerpakket A.J. Kazinski står bag den danske thriller 'Klienten' om psykologen Susanne, der bliver urolig, da et citat fra hendes dagbog pludselig optræder på et gerningssted. En seriemorder er nemlig løs.

Den næste dag får Susanne en ny klient, den mystiske Mark. Og inden længe står det klart for psykologen, at hun sidder overfor seriemorderen, som giver Susanne én time til at kurere ham. En kamp med tiden starter, og en intens og medrivende katten-efter-musen leg bliver igangsat.

A.J. Kazinski var i sommeren 2021 aktuelle med TV 2s populære krimiserie Hvide Sande, og den ene halvdel af duoen, Anders Klarlund, står for instruktionen af ’Klienten’. Han har tidligere stået bag film som BesatStrings og Hvordan vi slipper af med de andre.

Køb eller lej 'Klienten' fra den 23. juni på Blockbuster.dk.

My-Fake-Boyfriend.jpg
Prime Video

My Fake Boyfriend

Andrew har et gigantisk problem: Han kan ikke holde sig fra sin problematiske ekskæreste, der for nyligt har droppet ham. Andrews venner blander sig og beslutter sig for at hjælpe deres ven ved at skabe den perfekte og opdigtede kæreste på sociale medier, Cristiano.

Med tiden går "Cristiano" dog viralt og bliver en verdenskendt sensation, alt imens Andrew møder sin virkelige drømmefyr, Rafi, en charmerende restaurantejer. Nu må Andrew finde en måde, hvorpå han kan komme ud af den opdigtede flirt, undgå sin jaloux eks og vinde Rafis hjerte. 

'My Fake Boyfriend' kan ses på Prime Video fra den 24. juni.

man-from-toronto-kevin-hart-woody-harrelson.jpeg
Netflix

The Man From Toronto

Action-komedien 'The Man From Toronto' handler om verdens farligste snigmorder og New Yorks største taber, der ved en fejl bliver forvekslet med hinanden i en udlånt Airbnbn-lejlighed.

I en af hovedrollerne ses komikeren Kevin Hart, der har stået forrest i andre action-komedier som Central Intelligence og Ride Along.

Se 'The Man From Toronto' på Netflix fra den 24. juni.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.