Gå til hovedindhold

10 film du skal se i marts

Alt fra spøgelsesjægere og tidsrejser til en stor rød panda og Nikolaj Coster-Waldau

Skrevet af StreamingGuide


Vi kender alle det der med at sætte sig godt til rette i hjemmebiografen for at se en god film. Problemet opstår dog som regel, når det kommer til at vælge hvilken film. Bare rolig. Vi kommer jer nemlig her til undsætning med 10 film, du kan se i marts.

Det betyder alt fra unge spøgelsesjægere, Nikolaj Coster-Waldau på afveje og animationsfilm for hele familien, videre til tidsrejser, franske grusomheder og et hjemmerøveri, der går helt galt.

De 10 film på streaming i marts er listet i den rækkefølge, de har premiere:

Ghostbusters: Afterlife

Ghostbusters: Afterlife

I 'Ghostbusters: Afterlife' flytter den enlige mor Callie med sine to børn til en lille by, hvor de har arvet et faldefærdigt hus af hendes far. Snart opdager de dog, at huset har en mystisk forbindelse til de oprindelige Ghostbusters, mens byen også får sit at se til, hvad genfærd angår.

Gyserkomediens historie følger direkte efter Ghostbusters og Ghostbusters II fra henholdsvis 1984 og 1989 - og er altså ikke et reboot, som Paul Feigs Ghostbusters fra 2016.

'Ghostbusters: Afterlife' kan købes på Blockbuster fra den 28. februar og lejes fra den 14. marts.

Against the Ice

Against the Ice

Nikolaj Coster-Waldau leder an i denne filmatisering af Ejnar Mikkelsens danske roman 'Farlig tomandsfærd', hvor en dansk ekspedition i 1909 - ledet af netop Mikkelsen - forsøgte at modbevise USA's krav på det nordøstlige Grønland. Et krav dybt forankret i tanken om, at Grønland var opdelt i to forskellige stykker land.

Med sin besætning efterladt ved skibet bevæger Mikkelsen sig ud på en rejse tværs over isen sammen med sit uerfarne besætningsmedlem Iver Iversen. Det lykkes dem at finde bevis for, at Grønland er én ø, men at finde tilbage til skibet er langt hårdere end forventet.

'Against the Ice' kan streames på Netflix fra den 2. marts.

Dear Evan Hansen

Dear Evan Hansen

'Dear Evan Hansen' er en filmatisering af den prisvindende musical om high school-eleven Evan Hansen, der bliver kastet ud i en emotionel rejse efter hans klassekammerat begår selvmord.

Ben Platt - som også havde hovedrollen i Broadway-udgaven - spiller den utilpassede Evan, der aldrig har følt sig som en del af et fællesskab. Men da han ved en misforståelse involveres i en families sorg og ulykke føler han pludselig, at hans liv giver mening. Men lykken varer ikke ved. 

'Dear Evan Hansen' kan købes og lejes på Blockbuster fra den 7. marts.

Hvorfor kommer Pixars film ikke i biografen længere?

Rød

Animationsfilmen 'Rød' handler om den 13-årige og lidt nørdede pige Mei Lee, der har den mystiske egenskab, at hun forvandles til en stor og rød panda, når hun bliver lidt for ivrig, hvilket selv sagt har sine udfordringer.

Instruktøren bag 'Rød' - på engelsk 'Turning Red' - vandt en Oscar-statuette for sin kortfilm 'Bao' og har været del af animationsholdet på Inderst inde, der også er produceret af Pixar og Disney.

'Rød' kan streames på Disney+ fra den 11. marts

The Adam Project 2022

The Adam Project

'The Adam Project' handler om en tidsrejsende pilot, der slår sig sammen med sit yngre jeg og sin far for både at finde fred med sin fortid og samtidig redde fremtiden.

På rollelisten finder man bl.a. Ryan Reynolds, Zoe Saldana, Mark Ruffalo og Jennifer Garner, mens instruktørstolen indtages af Shawn Levy, der bl.a. også har instrueret afsnit af serien Stranger Things samt komedier som Free GuyDate Night og The Internship
 
'The Adam Project' kan streames på Netflix fra den 11. marts.

Titane 2021

Titane

Udover at danse i sensuel forening med lækre biler, så myrder Alexia også tilfældige mennesker, hun møder på sin vej i natten. Det er kort fortalt det rå udgangspunktet for en film, der langt fra er en gængs seriemorderfilm. Faktisk rigtig langt fra.

Det er nemlig ikke til at forudse, hvor 'Titane' bugter sig hen. Filmen tager således på grænseoverskridende og grotesk vis livtag med universelle temaer som traumer, sorg, afsavn og sex. Den franske 'Titane' vandt desuden den prestigefulde Guldpalme på filmfestivalen i Cannes.

'Titane' kan købes og lejes på Blockbuster fra den 14. marts.

Beck - Den grædende betjent

Beck - Den grædende betjent 

'Den grædende betjent' er film nummer 46 i serien om Martin Beck, som her ses i skikkelse af Peter Haber. Denne gang tager fortællingen sit brutale afsæt i et attentat på en bus fra politiskolen. Der anes her at være tråde at trække tilbage til tidligere kritik af politiet.

Da ingen dog vedkender sig at stå bag attentatet, må Beck-gruppen nu gå dybere ind i sagen, hvor det denne gang bliver mere personligt for Beck, da hans barnebarn, som nu går på politiskolen, kunne have siddet i bussen.

'Beck - Den grædende betjent' kan streames på C More fra den 18. marts.

Windfall-2.jpg

Windfall

Thrilleren 'Windfall' fortæller historien om et hjemmerøvri, der går helt skævt, hvor man i filmens tre hovedroller finder Jason Segel, Lily Collins og Jesse Plemons.

Filmens manuskript er forfattet af Justin Lader samt Andrew Kevin Walker, der også er manden bag manusset til David Finchers mesterlige seriemorder-klassiker Seven samt bl.a. også den urovækkende snuff-thriller 8MM og Tim Burtons gysende Sleepy Hollow.

'Windfall' kan streames på Netflix fra den 18. marts.

DeepWater1.jpg

Deep Water

'Deep Water' er en ny erotisk thriller af Adrian Lyne, der har stået bag værker som 9½ uge og Fatal Attraction. Hans nye film handler om ægteparret Vic og Melinda, der lever en tilværelse fyldt med jalousi, vrede og utroskab, hvor Vic ender som hovedmistænkt, da en af hustruens elskere findes myrdet.

Thrilleren er baseret på romanen af samme navn af Patricia Highsmith, hvis værker tidligere er blevet filmatiseret i bl.a. The Talented Mr. RipleyCarol og Strangers on a Train.

'Deep Water' kan streames på Prime Video fra den 18. marts.

The Eyes of Tammy Faye

The Eyes of Tammy Faye

'The Eyes of Tammy Faye' er et biografisk drama om den kristne tv-personlighed Tammy Faye Bakkers liv. Fra hendes beskedne kår i Minnesota samt videre til succes og nedture.

Oscar-nominerede Jessica Chastain indtager den karismatiske hovedrolle, hvor hun er sminket til næsten ukendelighed. På rollelisten finder man bl.a. også Andrew Garfield og Vinccent D'Onofrio. 

'The Eyes of Tammy Faye' kan streames på Disney+ fra den 23. marts.

Inspiration til hjemmebiografen

Vil du have streamingguides og nyheder i din indbakke? Få vores nyhedsbrev.

Ja, jeg accepterer StreamingGuide af kino.dk's markedsføringssamtykke

Relaterede nyheder

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.