Gå til hovedindhold

10 film du skal se i oktober

Måneden byder på genindspilningen af en dansk film, action-komedier og en masse gys

Skrevet af StreamingGuide


Oktober måned betyder for mange halloween – og det kan mærkes på de kommende streaming-titler. Måneden er spækket med gys, mens der også er action-komedier og genindspilningen af en dansk anmelderrost thriller på vej.

Vi har udvalgt de 10 mest spændende film, der får premiere på streaming og online køb/leje i oktober (og slut-september) måned.

De 10 film er herunder listet i den rækkefølge, de får premiere:

freeguy.jpg

Free Guy

Ryan Reynolds er efterhånden med roller film som Deadpool og Hitman’s Bodyguard ved at slå sig fast som en skuespiller, der virkelig mestrer action-komedien som genre. Og 'Free Guy' er netop sådan en film.

Vi følger manden Guy (Reynolds), der finder ud af, at han i virkeligheden er en del af et computerspil, og at det er ham, som skal redde spillet fra at blive lukket ned.

Foruden Ryan Reynolds er bl.a. Killing Eve-stjernen Amy Comer samt Oscar-vinderen Taika Waititi på rollelisten.

Free Guy kan streames på Disney+ og købes på Blockbuster.dk nu.

bond.jpg

Being James Bond: The Daniel Craig Story

Den biografaktuelle No Time To Die markerer slutningen på Daniel Craigs tid som James Bond. Filmen er den 25. i serien om den legendariske agent 007, og Daniel Craigs film nummer fem efter Casino Royale, Quantom of Solace, Skyfall og Spectre.

I dokumentarfilmen 'Being James Bond: The Daniel Craig Story' kommer vi tæt på skuespilleren, der reflekterer over sine 15 år som James Bond, og vi får klip at se fra optagelserne til de fem film.

'Being James Bond: The Daniel Craig Story' kan lige nu ses på Apple+ og Viaplay, mens samtlige Bond-film kan ses på Viaplay.

the guilty.jpg

The Guilty

Thrilleren 'The Guilty' er en genindspilning af den intense og anmelderroste danske film Den Skyldige fra 2018. I filmens hovedrolle har Jake Gyllenhaal taget over for Jakob Cedergren.

'The Guilty' handler om en politibetjent, der modtager et nødopkald fra en kvinde, som er blevet bortført. Med telefonen som sit eneste virkemiddel skal betjenten således jage kidnapperen, mens overraskelserne lurer.

'The Guilty' kan ses på Netflix fra den 1. oktober.

bingohell.jpg

Welcome to the Blumhouse

Blumhouse er et af verdens største gyser-produktionsselskaber, som bl.a. står bag Paranormal Activity-filmene, Insidious, The Purge og Get Out. 'Welcome to the Blumhouse' er et samarbejde mellem selskabet og Amazon Prime, der sammen udgiver fire nye gysertitler.

Med Bingo Hell, Black as Night, Madres og The Manor får du alt fra hjemsøgte plejehjem og moderne vampyrjægere til hemmelighedsfulde landsbyer og angstprovokerende banko.

'Bingo Hell' og 'Black as Night' kan ses fra den 1. oktober på Amazon Prime og 'Madres' og 'The Manor' kan ses fra den 8. oktober.

nobody.jpg

Nobody

I action-thrilleren 'Nobody' vender familiefaren Hutch tilbage til sin voldelige stil efter at have set passivt til under et hjemmerøveri. Dette sætter ham dog på kollisionskurs med en hævngerrig russisk mafiaboss.  

'Nobody' er baseret på en idé fra Better Call Saul-stjernen Bob Odenkirk, som også spiller filmens hovedrolle, og manuskriptet er skrevet af John Wick-forfatter Derek Kolstad.

'Nobody' kan købes på Blockbuster fra den 4. oktober og lejes fra den 18. oktober.

THE TRIP_.jpg

The Trip

Den norske film 'The Trip' handler om ægteparret Lars og Lisa. Sagen er dog den, at de to indædt hader hinanden og går begge med planer om at slå den anden ihjel. Og på en tur til en isoleret hytte forsøger de begge. I hytten får de dog et overraskende besøg, der kan vise sig at være endnu farligere end en morderisk ægtefælde.

Filmen er skrevet og instrueret af Tommy Wirkola, der også står bag Witch Hunters med den Oscar-nominerede Jeremy Renner.

'The Trip' kan ses på Netflix fra den 15. oktober.

demonic.jpg

Demonic

I gyserfilmen 'Demonic' følger vi pigen Carly, hvis mor ligger i koma. Carly får dog et tilbud om, at hun via banebrydende ny teknologi kan komme i kontakt med sin mor i en simuleret verden. I denne verden venter dæmonerne dog på lur, og det bliver sværere og sværere for Carly at skille virkelighed fra simulation.

'Demonic' er skrevet og instrueret af Neill Blomkamp, der også har lavet film som Elysium og Chappie. I 2009 var han nomineret til en Oscar for bedste manuskript til filmen District 9.

'Demonic' kan købes på Blockbuster fra den 4. oktober og lejes fra den 18. oktober.

queenpins_r2_marketing_050421.00_05_26_09.Still048R_crop-H-2021.jpg

Queenpins

I komedien 'Queenpins' fortælles den utrolige historie (inspireret af virkelige hændelser) om Connie, en hjemmegående forstadsfrue, og JoJo, en vlogger med store drømme, der sammen starter et kupon-forfalsknings-kup til flere millioner dollars.

I filmens hovedroller ses Kristen Bell (Droppet af Sarah Marshall) og Kirby Howell-Baptiste ('Killing Eve'), mens Vince Vaughn spiller en politibetjent på jagt af de to svindlere. Filmen er desuden produceret af Ben Stiller.

'Queenpins' kan ses på Amazon Prime fra den 22. oktober.

armyofthieves.jpg

Army of Thieves

Zombiefilmen 'Army of Thieves' handler om en gruppe aspirerende tyve, der rejser igennem et zombie-plaget Europa for at udføre en række umulige tyverier. 'Army of Thieves' er en forhistorie til filmen Army of the Dead.

Matthias Schweighöfer vender tilbage i rollen som Ludwig Dieter, mens han får selskab af Game of Thrones-skuespiller Nathalie Emmanuel i dette Zack Snyder-producerede actionbrag.

'Army of Thieves' kan ses på Netflix fra den 29. oktober.

paranormal.jpeg

Paranormal Activity: Next of Kin

Gyserfilmen 'Paranormal Activity: Next of Kin' er den 7. film i serien, der startede tilbage i 2009. Selvom vi stadig ikke ved noget om plottet til den kommende film, så ved i at den forbliver i found-footage-stilen, som dens forgængere.

Den kommende Paranormal Activity-film er instrueret af William Eubank, som også står bag Kristen Stewart-gyset Underwater.

'Paranormal Activity: Next of Kin' kan ses på Paramount+ fra den 29. oktober.

Inspiration til hjemmebiografen

Vil du have streamingguides og nyheder i din indbakke? Få vores nyhedsbrev.

Ja, jeg accepterer StreamingGuide af kino.dk's markedsføringssamtykke
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.