Gå til hovedindhold

15 år efter: Elsket Disney-eventyr får endelig en fortsættelse - se den magiske trailer

'Fortryllet 2' får snart premiere

benjamin.v.b@hotmail.com
Skrevet af Benjamin Vang Blaakilde


Der var engang en film, der tryllebandt folk fra nær og fjern med skøn musik, elskelige karakterer og charmerende humor.

Der er selvfølgelig tale om Fortryllet (Enchanted) fra 2007, der på en gang gjorde grin med alle de klassiske eventyrklichéer, samtidig med den selv gjorde sig skyldig i hver og én.

Efter premieren for hele 15 år siden, er Disney nu endelig klar med en efterfølgeren Affortryllet, der får premiere på Disney+ meget snart.

Se traileren nederst.

Den seksdobbelte Oscar-nominerede Amy Adams vender tilbage som den naive prinsesse Giselle, og det samme gør James Marsden heldigvis som den dumme, selvcentrerede Prince Edward.

Derudover er næsten hele holdet af skuespillere fra originalen også at finde på rollelisten, sammen med nye navne som Maya Rudolph, der skal spille skurken.

I den nye trailer ser vi, hvordan Giselle og Robert (Patrick Dempsey) flytter til forstaden Monroeville, for at fortsætte med at leve lykkeligt til deres dages ende.

Giselle indser dog hurtigt, at det er sværere, end hun troede. Ved et uheld kommer hun til at forvandle hele byen til et virkeligt eventyr og sætter dermed sin families fremtidige lykke på spil.

Filmen skulle indeholde mange flere sange og dansenumre end forgængeren, hvilket vi desværre ikke har fået nogen forsmag på endnu. Men det betyder bare, at der er endnu mere at glæde sig til.

'Affortryllet' får premiere på Disney+ d. 24. november 2022.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.