Gå til hovedindhold

29 år senere: Jurassic-universet kulminerer med et ikonisk gensyn

Find 'Jurassic World: Dominion' på Blockbuster.dk (sponsoreret)

Skrevet af StreamingGuide


Jurassic World: Dominion er den tredje film i rækken af de nye dinosaur-fyldte film sat i Jurassic-universet. Filmen følger således Jurassic World og Jurassic World: Fallen Kingdom. Den store dino-finale kan nu ses på Blockbuster.dk.

Køb 'Jurassic World: Dominion' nu og lej filmen fra den 24. oktober på Blockbuster.dk her:

Blockbuster

 

Dinoerne slippes løs på kloden

Denne fortsættelse udspiller sig fire år efter forgængeren, hvor dinosaurerne nu lever side om side med mennesker kloden rundt.

Det er dog ikke en lykkelig sameksistens. De forhistoriske monstre angriber nemlig både menneske og nutidens dyreracer.

Vi møder igen Owen og Claire, der nu bor isoleret i en skov med deres plejedatter Maisie. Fortidens hemmeligheder sniger sig dog snart ind på trekløveret, hvilket afstedkommer sin del af farlige udfordringer.

Det stopper dog ikke her, for en sværm af destruktive kæmpegræshopper truer verdens afgrøder. Ulykkerne peger i retning af selskabet Biosyn, der forsker i netop dinosaurer i et nyoprettet reservat.

Da Maise bliver kidnappet, drager Owen og Claire ud fra deres trygge isolation for at finde deres plejedatter - og måske endda redde jorden i mellemtiden.

Jurassic World 3: Dominion

 

Tre Jurassic-legender vender tilbage

'Jurassic World: Dominion' leverer også et ikonisk gensyn med det oprindelige trekløver fra Steven Spielbergs klassiske Jurassic Park.

Det betyder, at vi møder tre af de oprindelige hovedroller, nemlig palæobotanikeren Ellie Sattler, Dr. Alan Grant og kaosteoretikeren Ian Malcolm i skikkelse af Laura Dern, Sam Neill og Jeff Goldblum.

Her er på den måde tale om en vild kulmination på dino-franchisen i én og samme film. Én stor finale, der har været undervejs i knap 30 år efter den første Jurassic Park så dagens lys tilbage i 1993.

Claire og Owen spilles atter engang af en sej Bryce Dallas Howard og karismatiske Chris Pratt, som altså denne gang får hjælp af de tre Jurassic-legender.

Jurassic World 3: Dominion

 

Et actionfyldt højdepunkt med dinoer på rov

'Jurassic World: Dominion' er ikke alene rig på et væld af dinosaurer, men også på en lang række af hæsblæsende action i samspil mellem de forhistoriske bæster og jagede mennesker.

En af filmens helt store og medrivende action-højdepunkter udspiller sig på Malta, hvor en hæsblæsende scene afslører dinosaurernes farlighed i bybilledet.

Man møder her Clive på en fræsende motorcykel, mens han jages gennem byens trænge gader med en række glubske dinoer lige i hælene.

Det er adrenalinfyldt filmet og medrivende klippet, hvor man næsten føler, at man er en del af den intense scene - og så er det ovenikøbet blot én af filmens mange vilde action-scener.

'Jurassic World: Dominion' kan købes nu og lejes fra den 24. oktober på Blockbuster.dk.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.