Gå til hovedindhold

5 serier du skal se i februar

Spioner, astronauter og talende bamser

bjarke@kino.dk
Skrevet af Bjarke Friis Kristensen


Februar er proppet med helt nye serier, men også gamle kendinge. Vi har derfor kigget nærmere på månedens udgivelser og fundet 5 titler, vi syntes, du burde se.

Paletten er bred og består både af skarp komedie, hæsblæsende action, farefulde eventyr og hardcore reality.

Du finder de 5 serier, du skal se i februar måned, herunder:

Mr. and Mrs. Smith / Prime Video
Mr. and Mrs. Smith

Mr. and Mrs. Smith

En nyfortolkning af filmen med Brad Pitt og Angelina Jolie fra 2005 af samme navn, der omhandler et gift par, der bag facaden lever et vildt liv som spioner.

To vidt fremmede personer får sig et job hos et spion-bureau, der tilbyder dem et liv fyldt med spionage, spænding, rigdom og rejser. Der er dog den hage ved stillingen, at de bliver påkrævet nye identiteter samt et arrangeret ægteskab.

Blandt de to hovedroller finder vi Donald Glover, som også er kendt under aliasset Childish Gambino.

Se ’Mr. and Mrs. Smith’ på Prime Video den 2. februar.

Love Is Blind - Sæson 6

En ny sæson af det populære dating/reality program, som forsøger at svare på, om kærligheden i virkeligheden er blind?

En gruppe mænd og en gruppe kvinder skal undervejs forsøge at lære hinanden bedre at kende og forhåbentligt finde kærligheden, men på den præmis, at de først får lov at se hinanden, hvis de siger ja til at blive forlovet.

Der er lagt op til en sæson fyldt med nye dybe relationer, uventede oplevelser og overraskende afsløringer, når de nye singler forsøger sig med kærligheden uden at se hinanden i øjnene.

’Love is Blind’ kan ses på Netflix den 14. februar.

Constellation
Constellation / Apple TV+

Constellation

En astronaut vender tilbage til jorden, kun for at finde ud af, at intet er, som det var, da hun tog afsted.

Jo er astronaut på den internationale rumstation og må efter en uventet ulykke retur til Jorden. Men hjemme igen går det op for hende, at væsentlige dele af hendes liv er forsvundet, og hun sætter derfor ud for at finde dem.

Men er det hele en konspiration, eller spiller hendes psyke hende et pus? Eller ligger der måske noget endnu mere ildevarslende bag?

Hovedrollen Jo spilles af Noomi Rapace, der bl.a. er kendt fra sin rolle som Lisbeth Salander i 'Mænd der hader kvinder' og dens fortsættelser.

Se 'Constellation' på Apple TV+ den 21. februar.

 

Avatar: The Last Airbender

Live-action udgave af den kultdyrkede animerede serie af samme navn, som omhandler Aang og hans venner, samt deres eventyr og forsøg på at redde verden mod ild-nationen.

Serien centrerer sig om de fire elementer, ild, jord, luft og vand, samt de få personer der har evnen til at kontrollere dem.

Førhen levede nationerne i harmoni med hinanden, men da ild-nationen angreb, skabte det krig på tværs af verdenen, og det er nu op til Aang og hans venner at forsøge at skabe fred igen.

På rollelisten finder man bl.a. danske David Sakurai, som tidligere har medvirket i bl.a. Marvel-serien Iron Fist og Harry Potter-filmen Fantastiske Skabninger 2: Grindelwalds forbrydelse.

I 2010 forsøgte Hollywood at omsætte universet til film i den nedsablede ’The Last Airbender’.

Se ’Avatar: The Last Airbender’ på Netflix den. 22 februar.

 

 

Ted
Ted / SkyShowtime

Ted

En talende bamse, der er lidt for glad for øl og marihuana og en 16-årige knægt, som forsøger at passe sin skole… Hvad kan gå galt?

’Ted’ foregår i 1993 og følger bamsen i hans hverdag sammen med den unge John Bennet. Ted er langt fra perfekt, og da han begynder at tage med John i skole, skaber det en masse problemer. Dog er tøjbamsen altid klar til at stå bag sine venner også selvom det ikke altid går lige godt.

Serien fungerer som en forhistorie til de to populære film om Ted fra 2012 og 2015. Seth MacFarlene, som ligeledes er hjernen bag bl.a. ’Family Guy’ og ’American Dad!’, har både skrevet serien og lægger stemme til den flabede bamse.

Se ’Ted’ på SkyShowtime den 22. februar.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.