Gå til hovedindhold

Af manden bag 'Seven': How I Met Your Mother-stjerne er modbydelig indbrudstyv i ny thriller

Se traileren til den intense Netflix-film

bjarke@kino.dk
Skrevet af Bjarke Friis Kristensen


Hvis nogen kan strikke et nervepirrende manuskript sammen, så må det være Andrew Kevin Walker.

Han er i hvert fald manden bag drejebogen til David Finchers mesterlige seriemorder-klassiker Se7en samt bl.a. også den urovækkende snuff-thriller 8MM og Tim Burtons gysende Sleepy Hollow.

Skal man dømme thrilleren Windfall ud fra den nye trailer, er det i hvert fald lykkedes Walker i samarbejde med sin medforfatter Justin Lader at levere et manuskript, der emmer af intensitet og sort humor.

LÆS OGSÅ: David Finchers 10 film rangeret fra værst til bedst

'Windfall' bliver desuden af Netflix beskrevet som en "Hitchcock-inspireret thriller", hvilket ikke ser ud til at være helt skævt. Thrilleren ligner i hvert fald et nervepirrende kammerspil, hvor en familie bliver taget som gidsler i et hjemmerøveri.

Rollelisten byder på Emily in Paris-hovedrollen Lily Collins og den nyligt Oscar-nominerede Jesse Plemons, som ægteparret, der røves, mens How I Met Your Mother-stjernen Jason Segel spiller en uvant rolle som indbrudstyven. Instruktørstolen indtages af Charlie McDowell.

'Windfall' har premiere på Netflix den 18. marts.

Inspiration til hjemmebiografen

Vil du have streamingguides og nyheder i din indbakke? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev via linket herunder.

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.