Gå til hovedindhold

Black Panther-stjerne udvikler serie om den sorte Superman

Superhelte-faklen gives videre

christine@kino.dk
Skrevet af Christine Dyrskjøt Elmstrøm


Creed-hovedrollen og Black Panther-skuespilleren Michael B. Jordan er i samarbejde med sit produktionsselskab Outlier Society under vejs med udviklingen af en ny superhelteserie, som skal have en sort Superman i front.

HBO-serien vil fokusere på Superman-versionen Val-Zod, der kommer fra en alternativ udgave af Jorden, hvor han er den anden til at overtage superheltetitlen.

Der er altså ikke tale om en ny udgave af den originale Clark Kent/Kal-El-version af Superman.

Manuskriptet er netop nu under udvikling, mens Jordan vil producere serien. Det er endnu ikke bekræftet, om skuespilleren også vil spille seriens hovedrolle.

Jordan har tidligere været tilknyttet The Force Awakens-instruktøren J.J. Abrams' Superman-film, der forventes at have en sort skuespiller i hovedrollen som Clark Kent/Kal-El. Han afviser dog nu at skulle stå i front for Abrams kommende superheltefilm.

Collider fortæller, at Jordan ikke ønskede at tage del i en sort udgave af Clark Kent/Kal-El, som er hvid i tegneserien, men at han var interesseret i Val-Zod-historien, hvor karakteren altid har været sort.

Michael B. Jordan kan høres tilbage i sin skurkerolle fra 'Black Panther' næste måned i den animerede Disney+-serie What If...?

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.