Gå til hovedindhold

Cameron Diaz tilbage efter 8 års pause: Nu udtaler hun sig for første gang

Spiller overfor Jamie Foxx i ny film

daniel@kino.dk
Skrevet af Daniel Bentien


Cameron Diaz, en af 90erne og 00ernes største stjerner, havde egentlig opgivet skuespillet, efter hun i 2018 annonceret sin tilbagetrækning fra faget.

Vi har således ikke kunnet se den 50-årige Diaz i en film siden Annie i 2014, men som vi kunne berette i sommer, er hun nu klar til at gøre comeback som skuespiller.

Kollegaen Jamie Foxx fik hende efter sigende ud af sin pensionstilværelse, da han tilbød hende en rolle i action-komedien Back in Action, og nu har Cameron Diaz fortalt om oplevelsen til Jimmy Fallon i The Tonight Show.

TAG QUIZZEN: Hvor godt kender du romantiske komedier fra 90'erne?

- Jeg er både (nervøs og spændt). Du ved, der er en lille smule muskelhukommelse, hvis du forstår, hvad jeg mener. Jeg har gjort det så længe, og det er ligesom bare processen, så jeg faldt ligesom bare tilbage i det. Men det føles lidt anderledes.

'Back in Action' er produceret til Netflix og instrueres af Seth Gordon (De satans chefer). Lige nu afventer filmen en premieredato.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.