Gå til hovedindhold

Daniel Craig afslører, hvad han fortryder allermest ved sin tid som James Bond

Det er nok ikke lige, hvad du regner med at være

bjarke@kino.dk
Skrevet af Bjarke Friis Kristensen


Efter fem film i rollen som den legendariske James Bond, sagde Daniel Craig farvel til franchisen og agent 007. I et nyligt interview med Los Angeles Times afslører skuespilleren nu, hvad han fortryder allermest ved sit arbejde med Bond-filmene.

Hans fortrydelse er nok ikke lige, hvad man skulle tro. Den 54-årige stjerne fortæller nemlig åbenhjertigt, at han fortryder, at han talte åbent om de mange skader, som han pådrog sig under optagelserne.

Det handler dog ikke om skaderne i sig selv, men derimod, at snakken om skaderne distraherede fra hvad, Bond-stjernen betragter som det virkelige arbejde med agent-filmene og den ikoniske karakter i bl.a. Casino Royale, Skyfall og No Time To Die.

LÆS OGSÅ: Daniel Craigs 007 bedste roller, som ikke er Bond

For selvom Daniel Craig har været glad for at spille James Bond, ser han kontrasten til det fysiske arbejde med større stolthed. Nemlig den kreative energi, som han viede til filmene:

- Jeg lagde meget mere arbejde i den kreative side af disse film, end jeg gjorde i den fysiske side af filmene, forklarer Daniel Craig og uddyber:

- Hans udseende, følelsen, typen af ​​filmens temperatur, det at få Sam Mendes til at instruere 'Skyfall', det var der, det hårde arbejde var.

Daniel Craig understreger desuden i samme interview, at han ikke har tænkt sig at vende tilbage som James Bond, men nu kigger fremad og lader agent 007 hvile i fortiden.

Stjernen er aktuel i 'Glass Onion: A Knives Out Mystery' på Netflix fra 23. december - og før de i udvalgte biografer.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.