Gå til hovedindhold

Dansker skal spille prinsesse i stor international science fiction-serie

Mere international succes

dhn@kino.dk
Skrevet af Daniel Hartvig Nielsen


Vi kunne forleden skrive, at de tre hovedroller til den kommende science fiction-serie Dune: The Sisterhood var fundet. Nu er fem yderligere navne blevet tilføjet til rollelisten - og en af disse er dansk. Det skriver Deadline.

Sarah-Sofie Boussnina har siden sin debut i TV2-serien 'Lærkevej' markeret sig på tv i bl.a. julekalenderen 'Tvillingerne og julemanden', Ole Bornedals '1864' og DR-serien Broen samt i komedien Comeback og Afdeling Q-filmen Fasandræberne.

De senere år har den 31-årige skuespiller fået internatinal succes, og har bl.a. medvirket i middelalder-serien 'Knightfall', filmen Mary Magdalene med Joaquin Phoenix og Rooney Mara og sci-fi-værket 'The Colony' fra sidste år.

'Dune: The Sisterhood' udspiller sig i samme univers som sidste års storværk Dune, men foregår 1000 år før historien om Paul Atreides. Serien fokuserer på Harkonnen søstrene, der former sekten Bene Gesserit.

Boussnina skal spille Prinsesse Ynez, en ung, selvstændig prinsesse, som prøver at håndtere det store ansvar som arving til den "Gyldne Løvetrone". 

De fire andre tilføjelser på rollelisten er skuespillerne; Shalom Brune-Franklin (The Tourist), Faoileann Cunningham (The Northman), Aoife Hinds (Normal People) and Chloe Lea (Foundation).

'Dune: The Sisterhood' laves for HBO Max og forventes at starte optagelser i næste måned.

Knigtfall
Sarah-Sofie Boussnina i 'Knightfall'. Foto: Lionsgate

 

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.