Gå til hovedindhold

Den rørende historie bag Channing Tatums nye film inspirerede ham til at blive instruktør

Hollywood-stjernen og hans hund

daniel@kino.dk
Skrevet af Daniel Bentien


Channing Tatums nye film Dog skulle egentlig have været vist i biografen, men Corona-pandemien gjorde det svært for den 42-årige stjernes instruktørdebut at blive udsendt.

Nu kan den købes og lejes online hos fx Blockbuster og Viaplay, hvor den er gået ind som nr. 2 på listen over de mest sete film i Danmark.

I 'Dog' spiller Tatum soldaten Briggs, der skal transportere militær-hunden, Lulu, til en begravelse. Og det bliver noget af et roadtrip, som de har i vente, hvor de begge anstrenger sig for at drive hinanden til vanvid.

SE OGSÅ: Channing Tatum og Adam Driver flipper ud over hundefilm

Channing Tatum har instrueret filmen i samarbejde med Reid Carolin, der også har skrevet filmen. Han har tidligere stået bag manuskripterne til Magic Mike og Magic Mike XXL.

De to har tidligere været involveret i dokumentaren 'War Dog: A Soldiers Best Friend', som netop skildrer sammenholdet mellem amerikanske soldater i krig og deres hunde.

 

Dog Channing Tatum

 

Plottet bygger på Tatums egen historie, da han kørte afsted på en tur gennem USA, efter hans hund fik konstateret kræft. Han foræller til Yahoo (via Screenrant):

- Da vi udviklede den [Dog], talte vi om, hvad hunde betyder, og hvad hunde betyder for mig specifikt, eller for soldater, eller for nogen i det hele taget - og primært landede vi på dette ord 'overgivelse'. Og det var for mig virkelig, hvad jeg skulle lære.

- Da jeg tog på min sidste roadtrip med min hvalp, [oplevede jeg] følelsen af: 'Der er intet, jeg kan gøre. Der er intet tilbage at gøre.' Du skal bare acceptere det og være taknemmelig for den tid, du fik, og vide, at de ikke skal være her for evigt. Jeg skal fortsætte, og hun skal et andet sted hen.

Den historie, og filmen 'Dog', er garanti for at fælde en tåre eller i det mindste få en klump i halsen over det fine i venskabet mellem hund og menneske - og ikke mindst forberedelsen på, at det ikke varer evigt.

I øvrigt har Tatum selv udtrykt sin store glæde for hundefilmen 'Benji', da vi interviewede ham til 'Logan Lucky' - se vores sjove samtale med ham og Adam Driver her.

Dog kan købes og lejes online.

 

Inspiration til hjemmebiografen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev via linket herunder for at få:

  • Nyheder
  • Streamingtips
  • Guides
  • Konkurrencer
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.