Gå til hovedindhold

Du kan se frem til hele 11 nye Star Wars-serier på Disney+

Bl.a. to spin-off-serier til 'The Mandalorian', videre til serier med Obi-Wan Kenobi, Lando med mange flere

dhn@kino.dk
Skrevet af Daniel Hartvig Nielsen


Star Wars-fans kan se godt berede sigt på endnu mere Star Wars de kommende år på Disney+. Streamingtjenesten har nemlig intet mindre end hele 11 nye serier på vej sat i det store Star Wars-univers. Vi giver herunder et overblik over rækken af de kommende serier.

'Star Wars: The Bad Batch'
Denne animationsserie er en efterfølger til den populære fanfavorit Star Wars: The Clone Wars og har premiere på Disney+ den 4. maj - Star Wars-datoen over dem alle: May the 4th be with you!

'The Book of Boba Fett'
Serien blev offentliggjort i forbindelse med afslutningen på 2. sæson af 'The Mandalorien', hvor den gamle dusørjæger fra den originale Star Wars-trilogi spillede en central rolle. Serien er skabt af holdet bag netop 'The Mandalorien' og har 'Sin City'-instruktøren Robert Rodriguez tilknyttet som producer. Serien er sat til at få premiere i december 2021.


'Andor'
Her er tale om en prequel-serie til spin-off-filmen Rogue One, hvor der vil være fokus på karakteren Cassian Andor, der bliver spillet af Diego Luna. Serien er allerede i produktion og forventes at få premiere i 2022.

'Obi-Wan Kenobi'
Serien følger - som titlen indikerer - Obi-Wan Kenobi efter Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith og frem til, at vi møder ham som ældre i Star Wars: Episode IV - A New Hope. Titelkarakteren spilles af Ewan McGregor, som han også gjorde det i George Lucas' prequel-trilogi, mens også Hayden Christensen vender tilbage i som selveste Darth Vader!

'Rangers of the New Republic' og 'Ahsoka'
Begge disse titler er spin-off-serier til Disneys første populære Star Wars-serie The Mandalorian. 'Ahsoka' er centeret omkring Clone Wars-fan-favoritten Ahsoka Tano, der spilles af Rosario Dawson, som fik sin første live-action optræden i anden sæson af netop 'The Mandalorian'. De to serier vil samnmen med 'The Mandalorian' lede op til en samlet "klimatisk begivenhed".

Lando

 

'Lando'
Den klassiske, lumske Star Wars-karakter Lando Calrissian får sin egen serie, der skabes af 'Dear White People'-forfatteren Justin Simien. Donald Glover spillede en yngre udgave af karakteren i Solo: A Star Wars Story. Det vides dog endnu ikke, om han vender tilbage i rollen.

'The Acolyte'
Denne serie er blevet beskrevet som en mystisk thriller, der udspiller sig i de sidste af The High Repulica-æraen. 'The Acolyte' skrives af Leslye Headland, der tidligere har skabt Netflix-serien 'Russian Doll'.

'Star Wars: Visions'
Her er tale om en såkaldt antalogi-serie, der således vil bestå af en række forskellige kortfilm, som alle foregår i Star Wars-universet og er skabt af 10 forskellige japanske animationsskabere. Serien får efter planen premiere senere i år.

'A Droid Story'
Med 'A Droid Story' vender de ikoniske R2-D2 og C-3PO tilbage på nye eventyr i en helt ny animationserie.

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.