Gå til hovedindhold

Du ved, du elsker hende: Gossip Girl er tilbage

xoxo

christine@kino.dk
Skrevet af Christine Dyrskjøt Elmstrøm


Manhattans elite og den ultimative sladder-dronning vender tilbage til serielandskabet på HBO Max i et reboot af den populære Gossip Girl, der løb fra 2007 til 2012.

Gossip Girl, som den nye serie også hedder, foregår 8 år efter finalen på den originale sjette og sidste sæson og handler om en helt ny gruppe af glamourøse teenagere fra The Upper East Side.

Én stemme vil dog være velkendt blandt den nye xoxo-generation, da Kristen Bell vender tilbage som fortæller og stemmen bag Gossip Girl. Castet byder herudover på nye navne som Jordan Alexander, Tavi Gevinson og Emily Alyn Lind.

HBO offentliggjorde i december en trailer med deres kommende film- og serietitler, hvoraf vi også fik et meget kort kig på de nye Gossip Girl-karakterer, der i sand Blair Waldorf-stil hænger ud på de legendariske trapper foran Metropolitan Museum of Art. Klippet kan ses 0:37 i traileren nederst.

Premieredatoen på 'Gossip Girl' er endnu ikke fastlagt, men serien forventes at kunne streames i løbet af dette år.

Det er uvist om serien vil udkomme på HBO Nordic, men vi kan i så fald håbe at få adgang til serien, når HBO Nordic bliver til HBO Max i sidste halvår af 2021.

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.