Gå til hovedindhold

Efter 'Vikings': Alex Høgh Andersen laver dansk komedie-serie - baseret på sin egen idé

Det her lyder til at kunne blive virkelig akavet

bjarke@kino.dk
Skrevet af Bjarke Friis Kristensen


"Hvad ville du gøre, hvis din bedste ven blev kærester med din mor?" Sådan lyder spørgsmålet i pressemeddelelsen for den kommende danske komedie-serie Kald mig far.

Optagelserne til Viaplay-serien er netop afsluttet og forventes at få premiere på streamingtjenesten i 2023.

'Kald mig far' følger de gode og livslange venner Emil og Viktor. Alt er godt mellem de to, men venskabet kompliceres dog noget, da den selvsikre Viktor begynder at date den indadvente Emils mor, Helle. Ja, hvad stiller man så lige op?

Det er Vikings-stjernen Alex Høgh Andersen, der indtager rollen som Emil. Rollen som Viktor spilles af Magnus Haugaard fra bl.a. Elsker dig for tiden, mens Ellen Hillingsø fra film som Hvidstengruppen II og Eksperimentet portrætterer moren.

LÆS OGSÅ: 'Vikings' får en fortsættelse på Netflix, der foregår 100 år efter

Komedieserien er skabt på en idé af netop Alex Høgh Andersen og Magnus Haugaard, som også er bedste venner i virkeligheden.

- Udviklingen af projektet har været en morsom, lærerig og overvældende proces, der kun har givet os mere blod på tanden. Jeg tror, de fleste skuespillere har en drøm om at få søsat deres egen originale idé, og at det skulle ske nu, føles oprigtigt helt uvirkeligt, fortæller Alex Høgh Andersen.

Der er desuden et par erfarne herrer udi pinlig komik bag kameraet på 'Kald mig far'. Instruktørstolen indtages nemlig af Christian Dyekjær, der bl.a. står bag serien Guru med Simon Kvam samt spillefilmen Fantasten. Manuskriptet er forfattet af Søren Felbo, der bl.a. har leveret ord til den satiriske serie Orkestret.

'Kald mig far’'er en Viaplay Original-serie i seks afsnit med forventet premiere i 2023.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.