Gå til hovedindhold

Fejr jul med Ghita Nørby: Får rolle i ny Netflix-serie

Den 87-årige skuespiller kan potentielt nå 223 millioner seere på verdensplan

bjarke@kino.dk
Skrevet af Bjarke Friis Kristensen


Den danske legende Ghita Nørby er ikke til at stoppe. Hun er for tiden serieaktuel i Lars von Triers tredje sæson af Riget.

Nu har den 87-årige skuespiller scoret en ny rolle i den kommende norske juleserie Julestorm på Netflix.

LÆS OGSÅ: Ghita Nørby om ny sæson af 'Riget': "Hvis du ikke kan tage det, så pøj, pøj"

Ghita Nørby får også selskab af andre end nordmænd, herunder de to danske skuespillere Sus Wilkins og Maibritt Saerens. Førstnævnte har lige været aktuel i Netflix-succesen Kærlighed for voksne, mens sidstnævnte har man bl.a. kunne se i serierne KrønikenSommerdahl og Bedrag.

Det er heller ikke første gang, at Ghita Nørby gør sig i norsk jul. Hun har nemlig tidligere medvirket i serien Hjem til jul i 2019. Det er således også en af skaberne herfra, der står bag den nye juleserie.

Miniserien 'Julestorm' følger en gruppe mennesker, der ankommer til Oslo lufthavn. Her skal nogle af dem byde deres kære velkommen, mens andre skal flyve hjem til deres familier og andre igen ønsker at flyve væk og altså undgå fra julen.

'Julestorm' får premiere på Netflix den 16. november.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.