Gå til hovedindhold

Første billede: Se svedig Zac Efron med overskæg i ny øl-film

Oscar-instruktør står bag

dhn@kino.dk
Skrevet af Daniel Hartvig Nielsen


Peter Farrellys første film siden Oscar-sejren med Green Book er et nyt humoristisk drama med den fængende titel 'The Greatest Beer Run Ever'. 

Nu er det første foto fra filmen landet - og det viser en svedig Zac Efron med overskæg på vej ud af, hvad der ligner en militærhelikopter, som karakteren John "Chickie" Donahue, der er på mission for at dele nogle øl ud til soldaterne i Vietnam-krigen.

'The Greatest Beer Run Ever' er faktisk baseret på en virkelig historie om manden John Donahue, som efter at have set en udsendelse på TV om Vietnam-krigen mente, at soldaterne blev behandlet for dårligt af befolkningen. Derfor besluttede han sig for at vise sin støtte - ved altså at give dem en omgang øl i krigszonen.

Instruktør Peter Farrelly brød igennem med populære komedier som Dum og dummere og 'Vild med Mary', som han lavede med sin bror.

Med 'Green Book' vandt Farrelly både for Bedste film og Bedste manuskript til Oscars, mens den også indbragte Mahershala Ali en statuette for sin præstation som afroamerikanske pianist Dr. Shirly. Ja, selv danske Viggo Mortensen fik en Oscar-nomering for hovedrollen. 

Så bliver 'The Greatest Beer Run Ever' mon Zac Efrons store Oscar-rolle? Filmen ser i hvert fald ud til at spille på de samme følelsesmæssige tangenter som 'Green Book', der blandede dramatisk historie med sjove optrin.

'The Greatest Beer Run Ever' får premiere på Apple+ senere i år og har også Russell Crowe og Bill Murray på rollelisten.

Zac Efron

 

Inspiration til hjemmebiografen

Vil du have streamingguides og nyheder i din indbakke? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev via linket herunder.

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.