Gå til hovedindhold

Første dansksprogede Netflix-film er på vej

En kærligheds-thriller af kvinden bag 'Madklubben'

daniel@kino.dk
Skrevet af Daniel Bentien


Netflix og SF Studios har i en pressemeddelelse offentliggjort, at de er gået sammen om at producere den første dansksprogede spillefilm til streamingtjenesten.

Filmen får titlen 'Kærlighed for voksne' og er en thriller med Dar Salim og Sonja Richter i hovedrollerne. Plottet beskrives som følger:

På overfladen ligner det, at Christian og Leonora har det hele. De lever det perfekte liv med deres søn, der lige er blevet erklæret rask efter en langvarig og alvorlig sygdom. Deres fremtid ser endelig lys ud, men til en fest i Christians iværksætterfirma ser Leonora sin mand med en yngre kvinde, arkitekten Xenia.

Leonora indser, at Christian måske forlader hende. Hvordan kan han gøre det? Hvordan kan han forlade kvinden, der har ofret sin karriere?

Kvinden, der har ofret alt for at tage sig af deres søn og deres familie? I det øjeblik tager Leonora en beslutning: Hun nægter at være kvinden, der blev forladt, og hun vil tage alle nødvendige midler i brug.

Læs også: Netflix lancerer "Afspil noget"-funktion.

'Kærlighed for voksne' bygger på en roman af samme navn, skrevet af Anna Ekberg i 2017. Instruktøren Barbara Rothenborg stod sidste år bag Madklubben.

Kærlighed for voksne får premiere på Netflix i 2022.

Kærlighed for voksne / Andreas Bastiansen
Sonja Richter, Barbara Rothenborg og Dar Salim © Andreas Bastiansen

Inspiration til hjemmebiografen

Vil du have streamingguides og nyheder i din indbakke? Få vores nyhedsbrev.

Ja, jeg accepterer StreamingGuide af kino.dk's markedsføringssamtykke
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.