Gå til hovedindhold

Fortsættelsen til 'How I Met Your Mother' får dansk premieredato

Se også traileren

daniel@kino.dk
Skrevet af Daniel Bentien


For et år siden blev det meldt ud, at der ville komme en efterfølger til den populære sitcom How I Met Your Mother. Nu har vi så fået en regulær premieredato i Danmark.

How I Met Your Father rammer Disney+ den 11. maj, hvor alle afsnittene vil være tilgængelige. Det skriver Disney+ i en pressemeddelelse. Se også traileren nederst.

Den danske premieredato er dog efter, serien er færdig med at blive vist i USA, hvor den lige nu ruller over skærmene i de amerikanske hjem.

Kim Cattrall har overtaget rollen som fortæller i den nye serie – hvor det var den nu afdøde Bob Saget, der stod bag stemmen i 'How I Met Your Mother'.

I den nære fremtid fortæller Sophie sin søn historien om, hvordan hun mødte hans far. En historie der sender os tilbage til 2021, hvor Sophie (spillet i yngre udgave af Hilary Duff) og hendes tætte vennegruppe er midt i at finde ud af, hvem de er, hvad de vil med livet, og hvordan de skal forelske sig i en tidsalder med dating-apps og uendelige muligheder.

'How I Met Your Father' får premiere på Disney+ den 11. maj.

 

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.