Gå til hovedindhold

'Frækkere end politiet tillader 4' starter snart optagelser

Eddie Murphy vender tilbage i Netflix-filmen

dhn@kino.dk
Skrevet af Daniel Hartvig Nielsen


Eddie Murphy vendte tidligere i år tilbage som Prince Akeem i Coming to America 2, og nu er han snart klar i en ligeså ikonisk rolle. Nemlig som decetive Axel Foley fra den populære Frække en politiet tillader-franchise (på engelsk kendt som Beverly Hills Cop).

En fjerde film har længe været rygtet, men nu skulle den altså være god nok. Netflix og Paramount har indgået en aftale omkring 'Frække end politiet tillader 4' (Beverly Hills Cop 4), der har planlagt 58-dages optagelser i Californien. Det oplyser The Hollywood Reporter.

Det er blevet afsløret via California's Film & TV skatteliste, der har oplistet 23 nye film som skal indspilles i den amerikanske stat. På den liste optræder altså 'Frække end politiet tillader 4'.

Duoen Adil El Arbi og Bilall Fallah skal instruere. Sidste år genstartede de en anden actionfranchise med Bad Boys For Life, og de virker derfor som et oplagt valg. Makkerparret står også til at skulle lave en kommende Batgirl-film for HBO.

Eddie Murphy optrådte sidst som Axel Foley i 1994, hvor den tredje film i serien havde premiere. Siden 2016 har en film mere i franchisen været på vej, og nu ser det altså ud til endelig at blive virkelighed.

Det bliver samtidig Murphys anden film med streaminggiganten efter hans kritikerroste Dolemite Is My Name fra 2019.

       Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.