Gå til hovedindhold

Går ikonisk skuespiller på pension?

Der har været gang i rygtemøllen

Skrevet af Emil Blæsild Johansen


Med to Oscar-statuetter, seks nomineringer (den første tilbage i 1967!) og store roller i film som Batman-trilogien, Interstellar og ÆblemostreglementetMichael Caine siges at være en af de største skuespillere nogensinde.

I løbet af de seneste på dage har der dog floreret en hel del historier om, at den ikoniske britiske skuespiller havde besluttet sig for ikke at lave flere film.

Rygterne startede efter Caine deltog i et interview med BBC, hvor han fortalte, at problemer med ryggen har fået ham til at overveje at indstille karrieren. Samtidig er den 88-årige skuespiller også begyndt at skrive bøger, hvilket fik forfatteren til at sige, at ”Nu er jeg er ikke skuespiller, jeg er forfatter”.

Michael Caine

Man kan altså ikke fortænke folk i at drage den konklusion, at Caine var færdig med at lave film efter hans seneste rolle i den streamingaktuelle Best Sellers, hvor han spiller en alkoholiseret, gnaven forfatter, der sammen med en ung forlægger skal turnere med en ny bog.

Det er dog ikke tilfældet. I et tweet har forfatteren selv skrevet, at ”Jeg er ikke gået på pension, og der er ikke mange, som ved det”.

Derudover melder Variety, at repræsentanter for Caine har fortalt dem, at skuespilleren faktisk lige nu er ved at gennemse to manuskripter til roller på kommende film.

Det lader altså til, at den Oscar-vindende skuespiller ikke er på vej væk fra det store lærred lige foreløbigt. Og dermed er der også håb om, at han dukker op i Christopher Nolans kommende Oppenheimer.

Se hvor Michael Caines seneste film 'Best Sellers' kan streames her.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.