Gå til hovedindhold

Ikonisk gyserunivers genoplives: Se de første billeder til den kommende Netflix-serie

Se også traileren til 'Wednesday' 

josephine@kino.dk
Skrevet af josephine@kino.dk


Så er teaseren og de første billeder til Familien Addams-serien Wednesday endelig landet! Se teaseren nederst i artiklen.

Her ses en veloplagt Jenna Ortega, som den ikoniske gotiske karakter, som i teaseren akkompagneres af endnu en favorit, nemlig den hurtigt bevægende hånd Ting.

Netflix-serien kommer til at blive på otte afsnit, og det er den excentriske Tim Burton, som står bag projektet som både instruktør og producer.

I rollen som den mutte og følelseskolde teenager ses som sagt stjerneskuddet Jenna Ortega, som i år har kunne ses i filmene Scream 5, Studio 666 og X.

Wednesday / Netflix ©

 

Udover Ortega er Catherine Zeta-Jones og Luis Guzmán med i serien som hendes forældre Morticia og Gomez Addams. Derudover ses både Gwendoline Christie, Thora Birch, Jamie McShane og den tidligere Wednesday, Christina Ricci.

Den kommende serie kommer til at følge Wednesdays tid på Nevermore Academy, hvor hun skal lære at håndtere sine synske evner samt løse det overnaturlige mysterie, der opstod omkring hendes forældre for 25 år siden.

Wednesday kommer også til at prøve kræfter som efterforsker, da hun beslutter sig for at undersøge en mystisk sag om en række mord, der har ramt byen. Alt dette imens hun også prøver at navigere det komplekse teenageliv og de relationer, hun får på skolen.

Den kommende gotiske serie er filmet i Rumænien, og indspilningen sluttede i februar, så det formodes, at serien får premiere i løbet af efteråret.

'Wednesday' kan streames senere i 2022 på Netflix.

WednesdayTop.jpg

Inspiration til hjemmebiografen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev via linket herunder for at få:

  • Nyheder
  • Streamingtips
  • Guides
  • Konkurrencer
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.