Gå til hovedindhold

Ikonisk sci-fi-univers fortsættes i ny Netflix-serie

Hasta-la-vista, baby

benjamin.v.b@hotmail.com
Skrevet af Benjamin Vang Blaakilde


Netflix puster nyt liv i Terminator-franchisen, når kampen mellem mennesker og maskiner får helt ny stil.

Som en del af 2023's Geeked Week har Netflix afsløret den første korte teaser til 'Terminator: The Anime Series', der bliver en animeret serie på otte afsnit, som finder sted i det velkendte Terminator-univers.

Det er det prestigefyldte japanske animationsstudie, Production IG, kendt for deres arbejde med bl.a. 'Ghost in the Shell', der står bag projektet, som bliver den første animerede iteration af franchisen.

Samtidig vil serien tage et modigt skridt ved at introducere en række helt nye karakterer, som vil give et nyt perspektiv på den dystopiske konflikt mellem mennesker og maskiner.

LÆS OGSÅ: Se Arnolds meget akavede møde med Chris Hemsworth i en Netflix-elevator

Serien spoler uret tilbage til 1997, året hvor Skynet fik selvbevidsthed og indledte sin krig mod menneskeheden. Her møder vi Malcolm Lee, som i 1997 har fokuseret al sin energi på at hjælpe menneskeheden med at lancere et nyt AI-system designet til at konkurrere med Skynets forestående angreb.

Mens Malcolm kæmper med de moralske kompleksiteter i sin kreation, bliver han mål for en ubønhørlig snigmorder fra fremtiden, der for altid vil ændre sine tre børns skæbne.

Vi kender endnu ikke premierdatoen for Netflix-serien.

Se teaseren her:

       Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.