Gå til hovedindhold

Indespærret i en grotte! Viggo Mortensen på redningsaktion i autentisk ny thriller

Se den intense trailer til Oscar-vinders 'Thirteen Lives'

bjarke@kino.dk
Skrevet af Bjarke Friis Kristensen


Det er utroligt nok en sand historie, som den Oscar-vindende instruktør Ron Howards kommende film Thirteen Lives er baseret på. Se den nervepirrende trailer nederst i artiklen.

Filmen tager således udgangspunkt i de virkelige begivenheder, hvor en gruppe børn og deres fodboldtræner tilbage i 2018 blev fanget i en grotte i Thailand under et uventet og heftigt regnskyl.

Det er disse intense hændelser, der her filmatiseres med Viggo Mortensen og Colin Farrell samt Joel Edgerton i hovedrollerne, når de tilfangetagne i Tham Luang-grottens dyb skal forsøges reddet.

LÆS OGSÅ: Viggo Mortensens 10 bedste roller

Det er dog ikke kun de tre mænd, der er med til den farlige redningsaktion ned i mørket og grotternes klaustrofobiske tunneller.

For både en række øvrige eksperter og dykkere samt thailandske styrker og i tusindvis af frivillige er ligeledes med i kampen mod tiden for at redde fodboldholdet og træneren sikkert op i lyset.

Hvis man kan huske aktionen i 2018, så ved man også, at det var en frygtløs indsats, hvor hele verden fulgte med på sidelinjen. Nu fortælles den utrolige historie på ny.

'Thirteen Lives' har premiere på Prime Video den 5. august.

Inspiration til hjemmebiografen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev via linket herunder for at få:

  • Nyheder
  • Streamingtips
  • Guides
  • Konkurrencer
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.