Gå til hovedindhold

Jamie Foxx skal spille Mike Tyson i ny Martin Scorsese-serie

Historien om "The Baddest Man on the Planet"

Skrevet af Ingeborg Bisgaard


Den kontroversielle bokser Mike Tysons livshistorie bliver nu fortalt i en kommende mini-serie, der skal skildrer hans private og professionelle rejse til at blive en af de mest legendariske boksere nogensinde. 

Mesterinstruktøren Martin Scorsese, der instruerede den ikoniske boksefilm Raging Bull om Jake LaMotta fra 1980, skal producerer den biografiske serie med titlen ‘Tyson’.

Tyson har tidligere optrådt som en karikeret udgave af sig selv i bl.a. Tømmermænd-filmene og How I Met Your Mother, men nu lægger sportslegenden altså sin livshistorie i hænderne på den Oscar-vindende skuespiller, Jamie Foxx.

Ifølge The Hollywood Reporter, er det Antoine Fuqua, der skal sidde i instruktørstolen, når den berømte boksers liv skal filmatiseres. Han har tidligere instrueret filmen Southpaw, hvor Jake Gyllenhaal stod i bokseringen.

- Jeg har set frem til at fortælle min historie i et stykke tid, fortæller den 54-årige bokser, der håber, at serien kan inspirere og underholde.

Tyson har tidligere i karrieren været kendt som "The Baddest Man on the Planet" og har flere legendariske boksekampe på CV'et, herunder kampen, hvor han bed Evan Holyfiled i øret - og senere i karrien bokse mod danske Brian Nielsen.

Dette er den anden serie, der er på vej om bokselegenden. Hulu har nemlig også serien 'Iron Mike' under produktion af holdet bag I, Tonya. Men modsat 'Tyson' er Mike Tyson ikke selv involveret i det projekt - og har faktisk taget afstand til det.

'Tyson' har ingen premieredato endnu.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.