Gå til hovedindhold

Jonah Hill kunne ikke fordrage medspiller på 'Superbad'

Komedien kan fejre 15. års jubilæum

dhn@kino.dk
Skrevet af Daniel Hartvig Nielsen


En af 00'ernes allersjoveste film, Superbad, kunne i den forgangene uge fejre sit 15. års jubilæum.

Historien om de tre high school-elever Evan, Seth og Foggell aka McLovin, der gerne vil miste deres mødom inden de skal videre i college, er blevet ikonisk. Og det skyldes ikke mindst det tre hovedrollers præstationer.

Især Christopher Mintz-Plasse løb med meget af opmærksomheden som den nørdede McLovin.

Producer Judd Apatow var heller ikke tvivl om, at Mintz-Plasse, der debuterede i 'Superbad', var den helt rigtige til rollen. Det var Jonah Hill derimod. Han kunne faktisk ikke fordrage sin unge medspiller.

I en ny artikel for Vanity Fair i anledning af komediens jubilæum, fortæller Hill:

- [Mintz-Plasse] var virkelig, virkelig fantastisk lige fra start. Og jeg synes, at han var meget irriterende overfor mig på det tidspunkt.

LÆS OGSÅ: Ej, det gjorde de bare ikke! 5 tåkrummende og akavede komedier du skal se

Apatow fortæller, at Mintz-Plasse var "meget sarkastisk", og han angreb Hill flere gange med improviserede fornærmelser.

Seth Rogen, der både skrev og medvirker i 'Superbad', tilføjer: 

- Jonah hadede ham med det samme. Han reagerede med: "Det fucker med min rytme. Jeg kan ikke spille med den gut".

Det kom endda så vidt, at Hill bad produceren om, at få sin nye medspiller til at stoppe med det. Men Apatows reaktion var klar:

- Det er præcis derfor, at vi har hyret ham. Det kan ikke blive mere perfekt. Det faktum, at det irriterer dig er præcis, hvad vi vil have".

Så når Seth sender nogle svinere afsted mod McLovin, kan det være, at det kommer fra et ægte sted. Om ikke andet har det i den grad givet noget ekstra sprængfarlighed til deres samspil, som kan mærkes, når man ser filmen - også 15 år senere.

Se hvor du kan streame 'Superbad' her.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.