Gå til hovedindhold

Kan de gøre det igen? Game of Thrones-skabere er snart klar med ny ambitiøs sci-fi-serie

Se traileren og premieredaoten her

bjarke@kino.dk
Skrevet af Bjarke Friis Kristensen


Det er i sig selv nok til at vække vores interesse, at to af bagmændene på den kommende science fiction-serie 3 Body Problem hedder David Benioff og D.B. Weiss. De stod nemlig også bag den episke fantasy-serie Game of Thrones.

Nu får vi det første lange kig på den nye serie, hvor en mystisk og futuristisk hjelm umiddelbart synes at kunne transportere bæreren gennem tid og rum.

Se det første lange klip nederst i artiklen.

'3 Body Problem' består af otte episoder og har premiere på Netflix den 21. marts 2024.

LÆS OGSÅ: Dansk stjerne takkede nej til 'Game of Thrones'

Serien er baseret på en fortælling og bogserie af Cixin Liu, hvoraf den første udkom i bogform i 2008.

Historien spænder over flere generationer og et vidtstrakt kosmos, hvor man følger en ung kvindes skæbnesvangre beslutning i 1960'ernes Kina, som kommer til at give genlyd på tværs af tid og rum.

Snart står en gruppe af videnskabsfolk samt en detektiv overfor den største trussel i menneskehedens historie.

LÆS OGSÅ: 'Game of Thrones-stjerne forsvarer seriens finale

Det er ikke kun skaberne fra Game of Thrones-serien, der er involveret i '3 Body Problem'. På rollelisten finder man nemlig gengangere fra fantasy-serien, som løb fra 2011-2019.

Her med skuespillerne John Bradley, Jonathan Pryce og Liam Cunningham, der spillede henholdsvis Samwell Tarly, High Sparrow og Davos Seaworth.

Man kan også se frem til at møde skuespillere som Benedict Wong, som man bl.a. vil kende som Doctor Stranges makker, Wong, i Marvels filmiske univers, Eiza González (Baby Driver, Godzilla vs. Kong) og Jovan Adepo (Overlord, Babylon) m.fl.

Benioff og Weiss har skrevet og produceret serien sammen med Alexander Woo, som bl.a. har skrevet for serier som 'True Blood' og været medskaber og forfatter på serien 'The Terror'.

'3 Body Problem' har premiere på Netflix den 21. marts 2024.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.