Gå til hovedindhold

Kan du huske Randy fra 'My Name is Earl'? Han har tabt sig over 100 kg - se de vilde fotos

Skuespilleren er nu sundhedsinfluencer med over 500k følgere på Instagram

josephine@kino.dk
Skrevet af josephine@kino.dk


My Name is Earl-stjernen Ethan Suplee har undergået en voldsom forandring med et vægttab på hele 130kg. Muskelbundet er nu blevet influencer, hvor han promoverer en sund livsstil med et mere naturligt forhold til mad og træning.

Suplee spillede den knap så kvikke lillebror Randy Hickey til hovedkarakteren Earl. Det er dog langt fra det eneste, sundhedsinfluenceren er kendt for.

Suplee har tidligere medvirket i serien 'Boy Meets World' samt filmene 'Remember the Titans', American History X, Blow, The Butterfly Effect og The Wolf of Wall Street

Motivationen for den nu 46-årige skuespiller var en tur i afvænning som 24-årig. Inden han kunne få behandling for sit alkohol- og stofmisbrug, skulle han vejes, men han var for stor til en almindelig vægt, hvorfor han skulle vejes i på en fragtvægt i et transportfirma.

Da Suplee var i afvænning i 2001 vejede han hele 243kg, hvilket kom som et chok for den unge skuespiller, som allerede led af hjerteproblemer. Hans tid i afvænning gjorde dog kun at Suplee fik rykket sin afhængighed over på mad.

Efter mange års hårdt arbejde er skuespilleren nu nede på 115kg og kun 11% kropsfedt. Tidligere var han nede på kun 9% kropsfedt, men han valgte at tage en smule på igen, da han fik tilbudt flere roller, da han var større.

Det har dog ikke været en nem rejse for den 46-årige skuespiller, som først i 2018 fik knækket koden i forhold til at kunne holde vægttabet. Det havde nemlig intet at gøre med, hvilken kur han var på, eller hvor vildt han motionerede i en periode. Det var derimod hans forhold til mad, der modarbejdede ham.

Den gifte far til fire er nu nået et punkt i livet, hvor han har fået et godt og naturligt forhold til mad og træning, som har gjort, at vægten har været stabil de sidste fire år. Suplee er nu også fri af de hjerteproblemer, han har lidt af igennem 20 år.

Ethan Suplee har et podcast, 'American Glutton', hvor han kigger nærmere på USAs største sundhedskrise, som er overvægt og konsekvenserne deraf.

Inspiration til hjemmebiografen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev via linket herunder for at få:

  • Nyheder
  • Streamingtips
  • Guides
  • Konkurrencer
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.