Gå til hovedindhold

Leonardo DiCaprio forberedte ny verdenstjerne på "det, der kommer til at ske"

Vores interview med Baz Luhrmann

christine@kino.dk
Skrevet af Christine Dyrskjøt Elmstrøm


Austin Butler blæste publikum væk med sin præstation som den legendariske titelrolle i Elvis og har allerede fået flere anmeldere til at spå, at han kan være med i næste års Oscar-løb.

Musikfilmen er instrueret af Baz Luhrmann, der især er kendt for sine ekstravagante, romantiske dramaer heriblandt Moulin Rouge!Den store Gatsby og Romeo + Juliet.

Da vi mødte Luhrmann kunne han fortælle, at både han og hans tidligere hovedrolleindehaver Leonardo DiCaprio (Romeo + Julie) udemærket godt vidste, hvad instruktøren havde fundet i Austin Butler. Se hele vores interview nederst.

- Jeg vidste, hvad jeg havde i ham. Jeg vidste, at han ville blive stor. Vi plejede alle sammen at snakke om det.

- Faktisk var Leonardo DiCaprio så venlig, at han tilbragte noget tid noget tid med ham [Austin Butler, red.]. Han sagde til ham, "gør dig klar til det, der snart kommer til at ske."

- Ingen havde rigtig hørt om ham før, og lige før vi åbnede, var hans navn lige pludselig overalt. Så snart filmen havde premiere, så boom!

'Elvis' dykker ned i den komplekse dynamik mellem Elvis Presley (Austin Butler) og hans manager Oberst Tom Parker (Tom Hanks). Forholdet strækker sig over 20 år - fra Presleys’ fremgang, til berømmelse og videre til hans stjernestatus.

Centralt for den rejse er en af de mest betydningsfulde og indflydelsesrige personer i Elvis' liv, nemlig Priscilla Presley (Olivia DeJonge).

'Elvis' kan ses på et udvalg af streamingtjenester nu. Se hvor du kan finde filmen her.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.