Gå til hovedindhold

Liderlige rumvæsner, Hollywood-stjerner og gensyn med populært univers: 7 film du skal se i maj

Så skal der streames!

Skrevet af StreamingGuide


Hvilke film skal man dog vælge? Vi giver her 7 bud på streaming-titler med premiere i maj måned, der venter i hjemmebiografen.

Det er 7 alsidige titler, der byder på alt fra en fræk ungdomskomedie til genoplivningen af en 90'er-klassiker, videre til animation for de mindste og Bond-action for fuld skrue.

Vi har samlet en liste med 7 film på streaming, du kan se i maj måned:

Jomfruer fra rummet

Den danske komedie handler om Gustav og hans bedste ven Buller, der er ved at afslutte gymnasiet - og som kun tænker på sex. Drengenes liv ændres dog totalt, da et rumvæsen i skikkelse af en flot fyr ved navn Allan pludselig dumper ned fra himlen og flytter ind hos Gustav.

Uden at kende til Allans plan om at overtage jorden ved at forplante sig med flest mulige, danner Gustav og Buller et særligt venskab med ham. Det er dog ikke uden sin del af problemer at være venner med et liderligt rumvæsen.

'Jomfruer fra rummet' kan købes nu og lejes fra den 22. maj på Blockbuster.

Folk og røvere i Kardemomme By

Animationsfilmen er en filmatisering af Thorbjørn Egners kendte børnebog fra 1955, som handler om de tre røvere Kasper, Jesper og Jonatan. Røverne bor uden for den fredelige Kardemomme By, så når de har brug for noget, sniger de sig bare ind til byen og stjæler det.

En dag bliver røverne arresteret og anbragt i byens fængsel. Men da en brand bryder ud, får trioen en ny chance for at bevise overfor byen, at de er mere end bare røvere.

'Folk og røvere i Kardemomme By' kan købes på Blockbuster nu og lejes fra den 29. maj.

The Mother

Mens hun flygter fra farlige overfaldsmænd, kommer en ekslejemorder ud af skjul for at beskytte sin datter, som hun forlod tidligere i livet.

Netflix-filmen har bl.a. Jennifer Lopez og Gael García Bernal på rollelisten i denne actionthriller.

'The Mother' kan ses på Netflix fra den 12. maj.

White Men Can’t Jump

Sportskomedien 'White Men Can't Jump' er en genindspilning af filmen af samme navn fra 1992. Originalen havde Wesley Snipes og Woody Harrelson i hovedrollerne.

Som i 90’er-udgaven handler denne opdaterede version også om et par krejlere, der danner en basketball-duo for at tjene lidt ekstra penge.

'White Men Can't Jump' kan ses på Disney+ fra den 19. maj.

Love to Love You, Donna Summer

HBO-dokumentaren 'Love to Love You: Donna Summer' fortæller om den legendariske sanger Donna Summers liv.

Således kommer man ind på livet af ikonet gennem bl.a. gamle optagelser fra både på scenen og privaten.

'Love to Love You: Donna Summer' kan ses på HBO Max fra den 21. maj.

Beast

Action-thrilleren har Idris Elba i rollen som Nate Samuels, der for nylig er blevet enkemand. Han rejser nu til Sydafrika, hvor han første gang mødte sin kone.

Turen til et vildtreservat med sine to døtre begynder som en eventyrlig oplevelsesrejse, men det bliver snart en frygtindgydende kamp om overlevelse, da en glubsk løve begynder at forfølge den lille familie.

'Beast' kan ses på SkyShowtime fra den 22. maj.

Air

Sportsdramaet følger skosælgeren Sony Vaccaros historie om, hvordan han ledte Nike i deres jagt på den største atlet i sportens historie: Michael Jordan. Det er fortællingen om et banebrydende partnerskab, der revolutionerede sport og kultur med Air Jordan-brandet.

Filmen er instrueret af Ben Affleck, der også kan ses i en af filmens bærende roller overfor bl.a. Matt Damon, Jason Bateman og Viola Davis.

'Air' kan ses på Prime Video nu.

James Bond
Foto: MGM

25 Bond-film

Find martiniglasset og din bedste smoking frem, for nu kan du se hele 25 James Bond-film i hjemmebiografen. 

De tilgængelige film er: Dr. No, From Russia with Love, Goldfinger, Thunderball, You Only Live Twice, On Her Majesty's Secret Service, Diamonds Are Forever, Live and Let Die, The Man with the Golden Gun, The Spy Who Loved Me, Moonraker, For Your Eyes Only, Octopussy, A View to a Kill, The Living Daylights, Licence to Kill, GoldenEye, Tomorrow Never Dies, The World Is Not Enough, Die Another Day, Casino Royale (2006), Quantum of Solace, Skyfall, Spectre, Never Say Never Again.

De 25 Bond-film er tilgængelige på Prime Video nu.

       Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.