Gå til hovedindhold

Manden bag Jurassic Park-efterfølgere: Der skulle aldrig været kommet mere end én film

Colin Treverrow udtaler sig

daniel@kino.dk
Skrevet af Daniel Bentien


I forbindelse med udgivelsen af en forlænget udgave af den tredje Jurassic World-film, Dominion, har instruktøren Colin Treverrow givet et længere interview til det britiske filmmedie Empire om sit syn på den populære dinosaur-filmserie.

Og lidt overraskende for en mand, der har været hovedarkitekten på den Jurassic World-trilogi, herunder instrueret to af de i alt fem efterfølgere til Steven Spielbergs ikoniske Jurassic Park fra 1993, udtaler han, at man måske skulle være stoppet ved etteren.

Han siger således, da han forklarer, hvordan man kan lave flere Jurassic-film i fremtiden:

- Den er i grunden umulig at lave en serie ud af, og der skulle muligvis kun have været én 'Jurassic Park'.

LÆS OGSÅ: Jurassic World-instruktør fastslår: Der er mere på vej

Formuleringen kommer, fordi han selv har lagt væk på at komme lidt væk fra den formel, som Spielberg satte i søen i 1993, med sin tilgang til 'Jurassic World: Dominion'.

I samme ombæring taler han om, at han har lagt op til endnu flere film, så pointen fra Treverrow er nærmere: Skal der være dino-efterfølgere, så lad der være dino-efterfølgere!

Jurassic World: Extended Edition kan købes på Blu-ray hos udvalgte forhandlere.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.