Gå til hovedindhold

Marvel-helte, en dræberklovn og dansk drama: 5 film du skal se i februar

Så er der godt nyt i streamingland

Skrevet af StreamingGuide


En ny måned betyder nye film på streaming. Men hvilke titler skal man dog se? Vi hjælper dig lidt på vej her ved at pege på fem forskellige film af forskellig karakter, der lander på streaming i februar.

Vi har altså samlet noget for enhver smag herunder, hvor du finder alt fra Marvel-helte og og en grum dræberklovn til et sprængfarligt dansk drama og en spøgelses-komedie.

Herunder er de fem film, du kan se i februar måned:

Black Panther 2: Wakanda Forever
FOTO: Black Panther: Wakanda Forever / Walt Disney Pictures

Black Panther: Wakanda Forever

Marvel-filmen er en efterfølger til superheltefilmen Black Panther fra 2018, hvor prins T'Challa overtager magten i det afrikanske land Wakanda efter sin fars død.

Nu må bl.a. Dronning Ramonda, Shuri, M'Baku, Okoye og Dora Milaje-hæren kæmpe for at beskytte deres land fra trusler udefra.

I kølvandet på King T'Challas død forsøger wakandianerne endvidere at acceptere livets næste kapitel, hvor de må stå sammen med hjælp fra Nakia og Everett Ross og her skabe en ny vej frem for Wakandas kongedømme.

'Black Panther: Wakanda Forever' er i øvrigt den første MCU-film, der har opnået at få en skuespiller-nominering. Angela Bassett er nemlig nomineret for rollen som Dronning Ramonda - som hun vandt en Golden Globe for tidligere i år.

Se 'Black Panther: Wakanda Forever' på Disney+ fra den 1. februar.

Krysantemum
FOTO: Krysantemum / Nordisk Film

Krysantemum

Det danske familiedrama handler om den unge Anders, der i sin fritid driver ulovligt salg af fyrværkeri.

Anders har ikke talt med sin far i årevis på grund af en familietragedie, der hænger over dem som en skygge fra fortiden.

Da fødegården imidlertid skal reddes, tvinges familien til at genforenes, herunder netop far og søn.

Igennem ulovlig transport og salg af livsfarligt fyrværkeri får Anders og hans far nu muligheden for at finde ud af mørket, hvis de da tør gribe chancen for komme tættere på hinanden som familie.

'Krysanntemum' har det danske stortalent Morten He (Carmen Curles) i hovedrollen, der bl.a. har modtaget en Bodil-nominering for præstationen.

Se 'Krysantemum' på Blockbuster og SF Anytime fra den 6. februar.

Somebody I Used to Know
FOTO: Somebody I Used to Know / Prime Video

Somebody I Used to Know

Den romantiske komedie følger arbejdsnarkomanen Ally, der på en tur til sin hjemby mindes sin ekskæreste Sean og nu begynder at stille spørgsmålstegn ved alt om den person, hun er blevet.

Tingene bliver kun mere forvirrende, da Ally møder kvinden Cassidy, der nu minder hende om den person, hun plejede at være.

'Somebody I Used to Know' har Alison Brie i rollen som den forvirrede Ally, mens Sean spilles af Jay Ellis og Cassidy portrætteres af Kiersey Clemons.

I instruktørstolen finder man skuespiller og instruktør Dave Franco, der har skrevet filmen sammen med netop sin hustru Alison Brie. Franco har tidligere instureret gyseren 'The Rental'.

Se 'Somebody I Used to Know' på Prime Video fra den 10. februar.

Terrifier 2
FOTO: Terrifier 2 / Another World Entertainment

Terrifier 2

I denne blodige splattergyser møder man den mere end voldsparate dræberklovn Art the Clown.

Han jager her teenagen Sienna og hendes lillebror Jonathan på Halloween-aften, hvor adskillige uheldige ofre krydser den blodtørstige klovs dræberivrige vej.

'Terrifier 2' er en af nyere tids mest hypede splatterfilm, det bl.a. efter, at adskillige personer skulle have brækket sig eller besvimet på grund af filmen.

Der er altså med garanti lagt i kakkelovnen til et splatter-orgie, når Art hugger, stikker og hamrer sig vej gennem filmens karakterer.

Se 'Terrifier 2' på Blockbuster fra den 20. februar.

We Have a Ghost
FOTO: We Have A Ghost / Netflix

We Have A Ghost

Der er et spøgelse på spil i denne familiekomedie, hvor man møder spøgelset Ernest, som hjemsøger Kevin og hans families hus.

Ernest ender snart med at gøre den lille familie til en sand sensation på de sociale medier.

Da Kevin og spøgelset selv begynder at kigge nærmere på Ernests fortid, kommer de hurtigt i CIA's søgelys.

Rollelisten indtages af bl.a. det komiske ikon Jennifer Coolidge, mens David Harbour spiller spøgelset Ernest, mens Marvel-stjernen Anthony Mackie også er at finde blandt de medvirkende.

'We Have A Ghost' er et familievenligt gys, som vi kender fra de gode gamle Amblin-dage, og har manden bag bl.a. 'Happy Death Day' og 'Freaky', Christopher Landon, bag kameraet.

Se 'We Have A Ghost' på Netflix fra den 24. februar.

 

       Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.