Gå til hovedindhold

Marvel-stjerne er ukendelig som forgiftet spion i ny serie

Baseret på virkelige hændelser

dhn@kino.dk
Skrevet af Daniel Hartvig Nielsen


Superstjernen David Tennant er kendt fra et utal af tv-serier som Doctor Who, 'Broadchurch', 'Good Omens', Marvels Jessica Jones og som seriemorder i Des.

Nu er den britiske skuespiller klar til sin næste krævende serie-opgave. Denne gang er det som den forgiftede eks-KGB agent Aleksandr Litvinenko - det første foto er nu landet, og den skaldede stjerne er næsten ikke til at genkende.

Se fotoet nederst.

Serien, der har fået titlen Litvinenko, følger den virkelige sag om den tidligere russiske spion, der blev myrdet med radioaktivt polonium i London. Forgiftningen udløste, hvad der beskrives som en af ​​de mest komplekse og farlige efterforskninger i Londons politihistorie.

Betjente fra New Scotland Yard indleder en intense menneskejagt på de skyldige - der ifølge Litvinenko har forgiftet ham som en direkte ordre fra den russiske præsident Vladimir Putin.

'Litvinenko' består af fire afsnit og får premiere på Viaplay den 17. januar.

Viaplay

 

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.