Gå til hovedindhold

Michael Jacksons datter vil være superhelt eller skurk hos Marvel

Legendens datter afslører også sine favorit-karakterer

bjarke@kino.dk
Skrevet af Bjarke Friis Kristensen


Hvem kunne ikke have lyst til at indtage rollen som enten helt eller skurk i Marvels fortsat voksende univers på film eller i serieform? Paris Jackson drømmer i hvert fald om at få en rolle i et kommende MCU-projekt.

I et interview med Variety lyder det således ærligt fra sangerinden, modellen og skuespilleren: "Jeg vil være en superhelt eller en superskurk". Det altså i Marvel-regi. Paris Jackson fortsætter:

- Jeg voksede op med at læse tegneserier med mine brødre. Hver gang, der kommer en ny Marvel-film, så tager vi afsted som familie for at se den.

LÆS OGSÅ: Her er de 8 Marvel-serier, som udkommer i 2022

Paris Jackson, der desuden er datter af legenden Michael Jackson, fortæller videre, at hendes favorit karakterer er Wolverine, Iron Man og Deadpool.

Den 23-årige Paris Jackson er dog ikke nødvendigvis mere fan af Marvel end DC, når alt kommer til alt:

- Jeg synes ikke, at det enten er det ene eller det andet. Jeg mener bare, at de (Marvel og DC, red.) er forskellige. Jeg synes ikke, at det ene nødvendigvis er bedre end det andet (...) Det er som at skulle sammenligne The Beatles og The Rolling Stones. De er meget forskellige.

Paris Jackson har den seneste håndfuld år været at finde i både serier og på film. Her bl.a. som Rachel i serien 'Star', som Becky i 'Scream'-serien og Maya i 'Amerian Horror Stories', mens hun har haft mindre roller i filmene 'Gringo', 'The Space Between' og 'Habit'.

Inspiration til hjemmebiografen

Vil du have streamingguides og nyheder i din indbakke? Få vores nyhedsbrev.

Ja, jeg accepterer StreamingGuide af kino.dk's markedsføringssamtykke
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.