Gå til hovedindhold

Netflix vil bruge 105 mia. kr. på nyt indhold i 2021

Der er en masse nyt indhold på vej til streaminggiganten

Skrevet af Ingeborg Bisgaard


Da coronakrisen ramte verden sidste år, var der for de fleste ikke så meget andet at gøre end at sætte sig godt til rette i sofaen og tænde for Netflix.

Med 16 millioner nye brugere i udbruddets første måneder blev streaminggiganten til en af pandemiens helt store vindere. Til gengæld spændte krisen ben for Netflix' egne produktioner, som måtte aflyses.

Men nu er de klar til at kaste et svimlende milliardbeløb i nyt indhold. Ifølge Variety er der tale om hele 105 mia. kr.(!!!), som skal bruges til produktion og indkøb af nyt indhold. Det er en ny rekord for Netflix, der sidste år "kun" brugte 77 mia. kroner på nyt indhold til kataloget. 

Netflix har haft stor succes med deres eget indhold blandt både hjemmepublikum og anmeldere. Til årets Oscar-uddeling har streamingtjenesten flere film nomineret, heriblandt Mank og The Trial of the Chicago 7, der er nomineret til Bedste film. 

Inspiration til hjemmebiografen

Vil du have streamingguides og nyheder i din indbakke? Få vores nyhedsbrev.

Ja, jeg accepterer StreamingGuide af kino.dk's markedsføringssamtykke
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.