Gå til hovedindhold

Nicolas Cage afslører: Derfor vil han aldrig træne hårdt til en rolle igen

Legenden røber også sit eget favorit Cage-meme

bjarke@kino.dk
Skrevet af Bjarke Friis Kristensen


Den mest Nicolas Cage-agtige Nicolas Cage-film handler om Nicolas Cage og hedder The Unbearable Weight of Massive Talent. Fra den 7. juli kan filmen købes online.

Men hvis du kan huske Ghost Rider fra 2007 med Cage i Marvel-filmens kraniebesatte hovedrolle, så kan du nok også huske den levende legendes veldefinerede overkrop i en af filmens scener.

For udover, at Cage leverer en både melankolsk underspillet samt over-the-top præstation i rollen som Johnny Blaze aka Ghost Rider, så blev der også trænet hårdt til rollen, hvilket altså gav muskelpote for Cage.

LÆS OGSÅ: Derfor er Nicolas Cage (måske) verdens bedste skuespiller

I et nyligt interview fortæller han imidlertid, at han aldrig igen kommer til at træne så hårdt til en rolle. Grunden er både sjov og faktisk ganske forståelig.

Cages grund er nemlig, at der alligevel ikke var nogen, der tror på, at det er hans rigtige krop - i hvert fald ikke i 'Ghost Rider', men at det derimod var en CGI-optimeret omgang muskler:

- De [mavemusklerne] er ægte, og det er derfor, jeg aldrig vil træne så hårdt igen. Fordi ingen ville tro, at de var ægte, og de troede, at det var CGI, hvilket det ikke var, så hvad er meningen?

Nicolas Cage i rollen som Johnny Blaze aka Ghost Rider

Den 58-årige skuespiller afslørede desuden, hvilket Cage-meme, der er hans favorit ud af de i massevis, der findes på nettet. Hans favorit-meme er det, der skulle bevise, at han faktisk er en vampyr og har været det i hvert fald siden 1870'erne.

Faktisk spilledes Cage i Vampire's Kiss en mand, der tror, han er ved at blive forvandlet til en vampyr, mens han i den kommende gyser-komedie 'Renfield' skal spille selveste Dracula, så måske der er noget om snakken?

Er Nicolas Cage i virkeligheden en vampyr?

The Unbearable Weight of Massive Talent kan købes fra den 7. juli.

Inspiration til hjemmebiografen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev via linket herunder for at få:

  • Nyheder
  • Streamingtips
  • Guides
  • Konkurrencer
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.