Gå til hovedindhold

Ny Marvel-skuespiller fik vigtigt råd fra Robert Downey Jr.

Moon Knight-stjerne om sin forberedelse

dhn@kino.dk
Skrevet af Daniel Hartvig Nielsen


Oscar Isaac er den seneste stjerne til at blive en del af det store superhelte-univers, som Marvel har bygget op, det såkaldte MCU (Marvel Cinematic Universe).

Den 43-årige stjerne indtager nemlig titelrollen i den nye serie Moon Knight, der lige nu er aktuel på Disney+.

Selvom Isaac har erfaring med genren fra sin optræden som superskurk i X-Men: Apocalypse, så spurgte han alligevel en af sine gode venner og Marvel-kollegaer til råds om sin MCU-debut.

Ingen ringere end Robert Downey Jr. alias Iron Man hjalp nemlig med vejledende råd. Det fortæller Isaac i et interview med extratv:

- Jeg talte faktisk en hel del med Robert Downey Jr., udtaler Isaac.

- Han er allerede en af mine venner, så jeg talte bare med ham om det, hvad han tænkte om det, og hvordan hans oplevelse havde været. Og han var sådan en fantastisk person at tale med om hele processen.

LÆS OGSÅ: Her er fremtidens superhelt: Se den første trailer til ny Marvel-serie

- Og for mig også den største inspiration, fordi den første Iron Man er stadig virkelig god.

- Han fortalte, at Kevin Feige [MCU-boss, red.] er et geni, og han er villig til at samarbejde, så vær ikke nervøs for at komme ind og give dine egne ideer og tanker, og vær modig med dine valg.

I 'Moon Knight' spiller Oscar Isaac rollen som Marc Spector, en tidligere CIA-agent, hvis liv bliver reddet af måneguden Khonshu. Snart indtager han den hemmelige identitet som forbryderbekæmperen Moon Knight.

'Moon Knight' kan ses på Disney+ nu.

 

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.