Gå til hovedindhold

Ny muskelmand er fundet: Musical-stjerne skal spille He-Man i kommende storfilm

Dolph Lundgren giver det magiske sværd videre

bjarke@kino.dk
Skrevet af Bjarke Friis Kristensen


En ny film om det mægtige 80'er-ikon He-Man har efterhånden været på tegnebrættet i adskillige år. Nu er der dog nyt om projektet, da der netop er blevet castet en ny skuespiller i den muskuløse hovedrolle.

Manden, der således overtager det magiske sværd fra Dolph Lundgren i filmversionen fra 1987, er Kyle Allen. Han kunne senest opleves i Steven Spielbergs musical West Side Story og har bl.a. også haft roller i gyser-serien American Horror Story samt i de romantiske film 'All My Life' og 'The Map of Tiny Perfect Things'.

Den 27-årige skuespiller skal således skifte dansesko og romantik ud med tunge vægte og store muskler, når han skal portrættere prins Adam aka den hårdt pumpede He-Man i den kommende Netflix-produktion, der indtil videre bærer titlen Masters of the Universe.

Således er Noah Centineo, der ellers var på tale til rollen i 2019, blevet skiftet ud i filmen, der er baseret på det populære legetøj, som havde sin storhedstid i 80'erne, hvor man bl.a. også fik en tegnefilmserie, et væld af merchandise og ikke mindst Lundgren-filmen.

 

Kyle Allen 'American Horror Story'

Kyle Allen ses her i 'American Horror Story'

Den kommende 'Masters of the Universe' kommer til at følge den forældreløse Adam, der finder ud af, at han er en prins, hvis skæbne det er at blive landet Eternias redningsmand.

Således må den uprøvede Adam nu forsøge at lære sine kræfter at kende og hermed redde sit sande hjem fra den onde Skeletor og sikre Castle Grayskulls værdifulde hemmeligheder. Hvem der skal spille den legendariske Skeletor, vides endnu ikke - det samme gør sig gældende for filmens øvrige rollebesætning.

'Masters of the Universe' forventes at gå i produktion denne sommer, hvor den instrueres af brødrene Aaron og Adam Nee, der bl.a. har filmene 'Band of Robbers' og den kommende action-komedie The Lost City på deres CV.

De to brødre er desuden medforfattere på filmen, som skrives med Dave Callaham, der bl.a. også har forfattet The Expendables, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings og Wonder Woman 1984 samt de kommende Spider-Man: Across the Spider-Verse - Part One og Part Two.


'Masters of the Universe' er dog allerede nu aktuel med hele to animationsserier på Netflix, nemlig Masters of the Universe: Revelation samt den mere børnevenlige He-Man and the Masters of the Universe.

'Masters of the Universe' afventer fortsat en premieredato.

Inspiration til hjemmebiografen

Vil du have streamingguides og nyheder i din indbakke? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev via linket herunder.

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.