Gå til hovedindhold

'Pet Sematary 2' er på vej - med et twist

Instruktøren er fundet til Stephen King-efterfølgeren

dhn@kino.dk
Skrevet af Daniel Hartvig Nielsen


I 2019 fik Pet Sematary en ny filmversion - og Stephen King-filmatiseringen blev en stor succes ved biograflugerne. Derfor er det ikke overraskende, at en fortsættelse nu er på vej.

Den nye 'Pet Sematary 2' er dog planlagt til at udkomme på Paramount+, og altså springe biografen over.

Stortalentet Lindsey Beer, som brød igennem med den spanske Netflix-komedie 'Sierra Burgess Is a Loser', er nu blevet hyret til at instruere efterfølgeren. Hun skriver manuskriptet med Jeff Buhler, der også stod bag den første film.

'Pet Sematary 2' forlyder til at have det twist, at det ville være en såkaldt prequel, der vil foregå før sin forgænger og dykke mere ned i mytologien omkring dyrekirkegården, der kan vække døde dyr (og mennesker) til live igen. Men i den nyeste annoncering er det ikke klart præcist hvilken vej, som de vælger at gå med fortsættelsen.

Stephen Kings gyserroman blev første gang omsat til film i 1989, og den fik faktisk sin egen fortsættelse i 1992 - begge instrueret af Mary Lambert.

'Pet Sematary' kan bl.a. ses på Netflix eller lejes/købes på Blockbuster.dk.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.